31 Μαρ 2020

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκαθαρίζει: Ηταν μια λάθος κίνηση του μπαμπά μου η κόντρα με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ...
κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και του στιχουργού Ποσειδώνα Γιαννόπουλο σχετικά με σχόλιο του στιχουργού για εκείνη.





Ειδικότερα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος την είχε αποκαλέσει «υπερεκτιμημένη» κάτι που είχε κάνει τον Γιάννη Ζουγανέλη να ξεσπάσει. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη λοιπον καλεσμένη της εκπομπής «Τετ α τετ» αναφέρθηκε στο περιστατικό αυτό διαφωνώντας με τη στάση του πατέρα της.

«Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφραστεί όπως θέλει, έχει δικαίωμα να έχει γνώμη και άποψη για οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα το τι θα το κάνεις μετά είναι άσχετο. Νομίζω ήταν μια λάθος κίνηση του μπαμπά μου. Δεν το περίμενε να διαφωνήσω μαζί του δημόσια. Γενικά όμως, τον εκπλήσσω τον μπαμπά μου, οπότε είναι κάτι σύνηθες. Νομίζω ότι σε κάποια πράγματα δεν έχει σαφή εικόνα για το τι είμαι τελικά. Δεν φταίει μόνο αυτός, φταίω κι εγώ γιατί κι εγώ σε πολλά πράγματα δεν έχω σαφή εικόνα του τι είμαι. Ακόμα το ψάχνω και το αναζητώ».

Δείτε το απόσπασμα με τη συνέντευξη της Ελεονώρας Ζουγανέλη:



«Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφραστεί όπως θέλει, έχει δικαίωμα να έχει γνώμη και άποψη για οτιδήποτε»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο