7 Μαρ 2020

«Ένα Μικρό Βήμα»: Η συγκινητική ταινία μικρού μήκους που προτάθηκε για Όσκαρ και αξίζει να δείτε


”Ένα μικρό βήμα” πρόκειται για μία παιδική ταινία μικρού μήκους η οποία περνάει ένα υπέροχο μήνυμα για το πως να κατακτήσεις ...
τον στόχο σου, όποιος και αν είναι αυτός. Πως να πραγματοποιήσεις τα πιο τρελά σου όνειρα. Όμως, όπως μας διδάσκει το ” Ένα μικρό βήμα ” για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να έχουμε θέληση, όνειρα και κυρίως πίστη.

”Ένα μικρο βήμα” – Μία ταινία που θα λατρέψετε και πρέπει οπωσδήποτε να την δείτε με την οικογένειά και τα παιδιά σας.


Η ταινία μικρού μήκους

Ένα μικρό βήμα (One small step) αφηγείται τα όνειρα και τις ελπίδες ενός μικρού κοpιτσιού που θέλει να διαπρέψει σε κάτι λίγο διαφορετικό και με αρκετά μεγάλη δυσκολία σε σχέση με ότι έχει κάνει μέχρι τότε στη ζωή της. Όχι μόνο αυτήν αλλά όλοι.

Η πιο γλυκιά και συγκινητική σχέση μεταξύ γονιού και παιδιού, σε μια μονογονεϊκή οικογένεια που αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Η Luna, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, είναι ένα μικρό κοpίτσι που ονειρεύεται να γίνει αστροναύτης. Ο μπαμπάς της είναι πάντα δίπλα της και την ενθαρρύνει να ονειρεύεται, παρέχοντας βοήθεια και στήριξη σε κάθε βήμα της. Όσο μεγαλώνει όμως η Luna βρίσκει συνέχεια εμπόδια, που την αποθαρρύνουν. Μέχρι που μια απρόσμενη εξέλιξη θα αλλάξει τη ζωή της.


Η μικρού μήκους ταινία που προτάθηκε για Όσκαρ

Οι σκηνοθέτες Andrew Chesworth και Bobby Pontillas προτάθηκαν για Oscar ταινίας κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους. Άμα την παρακολουθήσετε και δείτε τα μηνύματα που περνάει θα καταλάβετε αμέσως το γιατί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο