16 Μαρ 2020

Ξεσπά η Κλέλια Ρένεση: «Εύχομαι να μην πληρώσουμε ακριβά τη βλακεία σας. Μένω σπίτι, αλλά δε κάνω την πάπια»


Την στιγμή που όλος ο πλανήτης ταλανίζεται από την πανδημία του κορωνοϊού και πολλά δημόσια πρόσωπα ειδικά από ...
τον χώρο της showbiz μάς προτρέπουν να μείνουμε σπίτια μας είτε με τηλεοπτικά spots είτε μέσω των social media η Κλέλια Ρένεση έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα γεμάτο θυμό για το δημόσιο σύστημα υγείας.
H Κλέλια Ρένεση αναφέρθηκε στο σύστημα υγείας στην Ελλάδα λέγοντας:

«Εξακόσια κρεβάτια ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα. Μόνο αυτά. Για 10.000.000 ή πόσοι είμαστε. Ο κορονοϊός στέλνει εκεί τις ευπαθείς ομάδες. Κάνε τα μαθηματικά και τότε θα καταλάβεις γιατί έχουν μια ολόκληρη χώρα σε εγκλεισμό. Γιατί είναι και ήταν πάντα όλοι ασόβαροι ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες μιας κοινωνίας. Είναι πολύ εύκολο να τα ρίχνεις στους πολίτες που “δεν συμμορφώνονται” όταν επί δεκαετίες παίρνεις τα ζεστά τους λεφτουδάκια κάθε μήνα για να προσφέρεις παροχές δημόσιας υγείας και αντ’ αυτού κάνεις φιγούρα», επισήμανε στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Παρ’ όλα αυτά μένω και εγώ σπίτι, γιατί δε μου φταίει σε τίποτα ο κοσμάκης. Αλλά δεν κάνω την πάπια. Μπορεί οι συμπολίτες μου να μην “συμμορφώνονται” όπως λες, αλλά αυτός που δεν συμμορφώθηκε πρώτος είσαι εσύ, που κουνάς το δάχτυλο. Και αντί να σκύψεις το κεφάλι και να πεις ότι “έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 4.000 κρεβάτια ΜΕΘ στην Ελλάδα. Ζητάμε συγνώμη για την ανετοιμότητα μας, σας παρακαλούμε βοηθήστε όπως μπορείτε να την βγάλουμε καθαρή” κάνετε και μάθημα ηθικής. Αι και εύχομαι να μην την πληρώσουμε πολύ ακριβά τη βλακεία σας. Μένω σπίτι άλλα δεν αποβλακώθηκα κιόλας» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο