24 Φεβ 2020

Οι Les Au Revoir παρουσιάζουν το νέο τους album “Στους Πέντε Άνεμους” στο El Convento Del Arte


Οι Les Au Revoir με το νέο τους album “Στους Πέντε Άνεμους” να έχει κερδίσει τις πιο όμορφες εντυπώσεις, ετοιμάζουν ...
μια ξεχωριστή ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα, την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο El Convento Del Arte για την επίσημη παρουσίαση του!





Η παρουσίαση ενός album για κάθε δημιουργό είναι από τις σημαντικότερες στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας, για τους Les Au Revoir αυτή η στιγμή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα μιας και έχουν να πραγματευτούν με την διασκευή μερικών από των μεγαλύτερων επιτυχιών του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανου Κορκολή. Σε αυτή την ιδιαίτερη βράδια δεν θα μπορούσαν να μην έχουν ετοιμάσει για εμάς επί σκηνής, κάτι το διαφορετικό! Σε αυτό το νέο τους μουσικό κεφάλαιο θα εξιστορήσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το νέο τους δίσκο και θα στολίσουν το πρόγραμμα τους με τις καλύτερες στιγμές από το πρώτο τους album “Retro’Clock”.

Πέμπτη 12 Μαρτίου στο El Convento Del Arte (Αθήνα), οι Les Au Revoir ετοιμάζουν μια βραδιά αφιερωμένη στο νέο τους album “Στους Πέντε Άνεμους”, βγαλμένη μέσα από την δίκη τους μουσική χρονομηχανή που δεν πρέπει να χάσετε. 


Οι Les Au Revoir είναι:

Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)

Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - Programming)

Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Guest

Κώστας Κατσαρός (Τρομπέτα & Κρουστά) 


Les Au Revoir Instagram: https://www.instagram.com/les_au_revoir

Les Au Revoir Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir


Les Au Revoir - Στους Πέντε Ανέμους

To Album κυκλοφορεί σε CD & Digital από την Plus Rec / Panik Records

Ακούστε όλο το album

YouTube Link: http://bit.ly/34Bh3yw


Οι Les Au Revoir επιστρέφουν δισκογραφικά με το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους που έχει τίτλο “Στους Πέντε Ανέμους”, στο οποίο προσεγγίζουν, διασκευάζοντας, μερικές από τις μεγαλύτερες διαχρονικές επιτυχίες του καταξιωμένου συνθέτη και διεθνούς φήμης πιανίστα Στέφανου Κορκολή! 

Σε αυτή την όμορφη πρόκληση οι Les Au Revoir με σεβασμό και αγάπη στις πρωτότυπες μελωδίες, αναπλάθουν τραγούδια του Στέφανου Κορκολή από την δεκαετία του 90, που αγαπήθηκαν από τους ακροατές και έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην ελληνική δισκογραφία. Επιλέγουν συνθέσεις που θα ταίριαζαν να “πειραχτούν” με την δική τους μοναδική αισθητική και φιλοσοφία και μας παρουσιάζουν ένα πολύ όμορφο ακουστικό αποτέλεσμα, με αρκετή ηχητική ποικιλομορφία, που λειτουργεί όμως και ως ενιαίο έργο που “κυλάει σαν μουσικό ρυάκι”. 

Σε μια τέτοια πολύτιμη συλλογή τραγουδιών, οι Les Au Revoir επιλέγουν μετά το ομότιτλο “Στους Πέντε Ανέμους”, για δεύτερο ραδιοφωνικό single το “Σκόνη και Θρύψαλα”, προσδίδοντας του μια πρωτότυπη ενορχήστρωση, με την συμμετοχή του Στέφανου Κορκολή στο πιάνο, με γήινες ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες και δυναμική, γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία. Στην οπτικοποίηση του τραγουδιού συνεργάζονται με τον σκηνοθέτη Σταύρο Νταή και μας προτείνουν ότι πιο όμορφο και μοναδικό έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής στην εικόνα τους!

Σημαντικές στιγμές του album είναι και οι εξαιρετικές συνεργασίες - ντουέτα με τον Χρήστο Δάντη στο “Ti Voglio / Σε Θέλω” και τον Γιώργο Καραδήμο στο “Δε Μπορούμε”, αλλά και το “Βγες”, μια πρωτότυπη σύνθεση σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση. 

Οι Les Au Revoir “Στους Πέντε Ανέμους”, ένα album αφιερωμένο στις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή! Κυκλοφορεί σε CD και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Plus Rec / Panik Records.


Track List:

1. Στους Πέντε Ανέμους

2. Σκόνη Και Θρύψαλα

3. Ti Voglio / Σε Θέλω (Feat. Χρήστος Δάντης)

4. Είσαι Το Ταίρι Μου

5. Βγες

6. Αγάπη παράξενη

7. Είσαι Αστέρι

8. Γιατί; Γιατί; Γιατί;

9. Δεν Μπορούμε (Feat. Γιώργος Καραδήμος)

10. Στους Πέντε Ανέμους (Tasos Pilarinos Mix)


Plus Promotion| 4 Sfaktirias Str. 54351 Thessaloniki

Tel: ++30 2310.989744 - Fax: ++30 2310.989749| E-mail:promo@plusrec.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/PlusPromotionOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/plus_promotion


Οι Les Au Revoir συστήνονται:

Οι Les Au Revoir είναι η τελευταία κλεφτή ματιά μετά από ένα αποχαιρετισμό και έρχονται να ντύσουν με μελωδίες όλα αυτά τα συναισθήματα, τις σκέψεις και καταστάσεις που πάντα θα στοιχειώνουν το μυαλό μας. Με ρετρό διάθεση και επιρροή από τους ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους όλων των εποχών, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη indietronica και lounge ακουστική που περικλείει ατμοσφαιρικούς bossa nova και Swing ρυθμούς που ανεπαίσθητα θα οδηγήσει τους ακροατές να λικνιστούν αιθέρια! Στις ζωντανές τους εμφανίσεις αυτό που θα αντικρίσει ο ακροατής είναι άρτιες ερμηνείες και προσεγμένη σκηνική παρουσία ενώ το ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει αποκλειστικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών διασκευασμένα μέσα από το δικό τους προσωπικό πρίσμα που σαν στόχο έχει την ποιοτική διασκέδαση.

H πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία ήταν τον Μάιο του 2014 με την διασκευή στο κλασσικό τραγούδι «Θα Ξανάρθεις», όπου από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από τους μουσικόφιλους και τα ραδιόφωνα. Το remix του τραγουδιού από τον Kled Mone ταξίδεψε στο εξωτερικό μέσα από την συμμετοχή του στην παγκοσμίως επιτυχημένη συλλογή Buddha-Bar XVII.

Τον Μάρτιο 2015 κυκλοφόρησαν την ατμοσφαιρική ερωτική διασκευή στο τραγούδι "Θυμήσου τον Σεπτέμβρη", όπου την μουσική έχει συνθέσει ο Γιάννης Σπανός και τους στίχους υπογράφει ο Γιώργος Παπαστεφάνου. Το τραγούδι το ακούσαμε για πρώτη φορά στην θεατρική παράσταση "Θυμήσου τον Σεπτέμβρη" του 1967 του Noel Coward, με την Έλλη Λαμπέτη και τον Δημήτρη Χορν.

Το καλοκαίρι του 2015 οι Les Au Revoir γνώρισαν μεγάλη επιτυχία με την διασκευή στην κλασική επιτυχία του 1962 “Οι Θαλασσιές σου οι Χάντρες”, όπου το προσέγγισαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και το ανάπλασαν σε ένα Electro Swing Beat με αιθέριες ατμόσφαιρες, ρυθμικές ακουστικές κιθάρες και μοντέρνα ερμηνεία.

Τον Δεκέμβριο του 2015 σε συνεργασία με τον Kled Moné διασκεύασαν ένα κοινό αγαπημένο τους τραγούδι το “Άσε με να Φύγω” που ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά από την Αλέκα Κανελλίδου, σε μουσική του Γιώργου Μανίκα και στίχους του Νίκου Ελληναίου. Ενώ το remix του από τους Dreamers inc. συμπεριλαμβάνεται στην επετειακή συλλογή 20 χρόνων του Buddha-Bar που κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο του 2016. 

Τον Ιούνιο του 2016 κυκλοφορούν την διασκευή στο τραγούδι “Πολλές Φορές” και μας θυμίζουν μια ακόμα αγαπημένη μελωδία από το παρελθόν, του αξεπέραστου Μανώλη Χιώτη σε στίχους Χρήστου Κολοκοτρώνη.

Τον Νοέμβριο του 2016 ταξιδεύουν με την μηχανή του χρόνου και πηγαίνουν πίσω στην δεκαετία του 70 και διασκευάζουν το “Εσένα Που Σε Ξέρω Τόσο Λίγο” σε μουσική και στίχους του Σταυρού Ζώρα. Σεβόμενοι την κλασσική μελωδική γραμμή του τραγουδιού οι Les Au Revoir του δίνουν μια νέα πνοή σε Bossa nova ρυθμό, μαζί με ατμοσφαιρικές κιθαριστικές μελωδίες και βελούδινα φωνητικά.

Τον Μάιο του 2017 μετά από τόσα επιτυχημένα single έρχεται η στιγμή για την κυκλοφορία του πρώτο τους ολοκληρωμένο album που έχει τίτλο “Retro’ Clock”! Μέσα από το “Retro’ Clock” ο ακροατής θα περιπλανηθεί σε ένα μοναδικό μουσικό τοπίο που περιλαμβάνει κλασικές συνθέσεις του χθες διασκευασμένες από τους Les Au Revoir σε Bossa Nova, Swing, Latin και Lounge ρυθμούς. Στον δίσκο τους δεν αρκούνται στο να παρουσιάσουν μια αναδρομή τις μέχρι τώρα πορείας τους και συνεχίζουν να δημιουργούν και να αναπλάθουν με μεγαλύτερο πάθος συνθέσεις του χθες, προτείνοντας μας δυο νέες εξαιρετικές διασκευές στα “Σε Λυπάμαι” και “Ήρθες Αργά”.

Από τις πρώτες ζωντανές τους εμφάνισης εντυπωσίασαν με την σκηνική τους παρουσία, το πρωτότυπο πρόγραμμα και τις δυναμικές, γεμάτες ρυθμό ερμηνείες τους. Το καλλιτεχνικό άστρο των Les Au Revoir συνεχίζει να λάμπει όλο και πιο έντονα, με πολλές εμφανίσεις σε σημαντικές σκηνές και bar σε όλη την Ελλάδα. Μερικοί σημαντικοί σταθμοί του συγκροτήματος ήταν: 

η συμμετοχή τους ως opening act στους Nouvelle Vague στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη 22/12/2014)

το live τους στο Block33 την ημέρα των ερωτευμένων (Θεσσαλονίκη 14/2/2015)

οι special quest εμφανίσεις τους στο Club Vogue δίπλα στην Πέγκυ Ζήνα και τον Νίκο Μακρόπουλο (Θεσσαλονίκη Απρίλιος & Μάιος του 2015) 

οι special quest εμφανίσεις τους με το ίδιο επιτυχημένο σχήμα που φιλοξενήθηκε στο Fantasia live (Αθήνα Σεπτέμβριος 2015) 

οι σειρά εμφανίσεων τους στο Shark Bar Restaurant (Θεσσαλονίκη καλοκαίρι & χειμώνας 2015)

τα live σε Gazi College Αθήνα και Πειραιά και στο Kitchen Bar στην Θεσσαλονίκη (2016)

Την χειμερινή μουσική σεζόν 2016 - 2017 εμφανίζονταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Stage live στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και Χρήστο Δάντη, ενώ από τον Μάρτιο του 2017 το ίδιο σχήμα μετακόμισε στην Αθήνα στο Fantasia Live με σταθερές εμφανίσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. 

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν και τα χριστουγεννιάτικα project τους «Christmas in Bossa» (2014) & «Driving Home For Christmas» (2015) & «Christmas Mood On» (2017) στα οποία διασκευάζουν κλασσικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με ιδιαίτερη αισθητική σε bossa nova, swing και lounge ρυθμούς κατά την εορταστική περίοδο. Τον Δεκέμβριο του 2017 με αφορμή τις ζωντανές εορταστικές τους εμφανίσεις, κυκλοφόρησαν την πρώτη δική τους σύνθεση που έχει τίτλο “Χριστούγεννα Μαζί”, με το οποίο άφησαν το δικό τους συνθετικό στίγμα και αγαπήθηκε από ραδιόφωνα και ακροατές. 

Τον Σεπτέμβρη του 2017, παρουσίασαν για πρώτη φορά την “Full Band” εκδοχή τους, στις “Γιορτές Παλιάς Πόλης 2017“ στην Ξάνθη (Κεντρική Σκηνή - Πλατειά Μητροπόλεως), με ανανεωμένο ήχο και με νέα μέλη επί σκηνής στην σύνθεση τους!

Ο Αναστάσιος Βούκης στα drums και ο Κώστας Κατσαρός στα percussions και στην τρομπέτα. 

Τον Οκτώβριο του 2017 παρουσίασαν για πρώτη φορά όλο το υλικό από το παρθενικό τους album που έχει τίτλο “Retro’ Clock”, σε πλήρη σύνθεση στο Shark Bar στην Θεσσαλονίκη. 

Τον Ιούνιο του 2018 κυκλοφορούν το digital single “Λαός και Κολωνάκι”, ξαναθυμίζοντας μας την αγαπημένη σύνθεση του Μανώλη Χιώτη με ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο, σε μια χορευτική electro swing εκδοχή! Το ίδιο καλοκαίρι πραγματοποιούν αρκετές ζωντανές εμφανίσεις σε αγαπημένους προορισμούς αλλά και νέους σε διάφορα μέρη της Ελλάδος. Τον Σεπτέμβριο του 2018 ξεκίνησαν μια σειρά εμφανίσεων με τίτλο “Retro Wednesdays” στο ΜΑΣΤΙΧΑ στην Θεσσαλονίκη, όπου στην παρέα τους επί σκηνής ήταν ο Κώστας Κατσαρός (τρομπέτα και κρουστά) και στις 30 Νοεμβρίου του 2018 ξεκίνησαν εμφανίσεις στο Barbarella Live Stage δίπλα στην Πέγκυ Ζήνα! 

Από τις αρχές του 2019 ξεκίνησαν μια σειρά εμφανίσεων στο Padam Bar Restaurant στη Γλυφάδα, όπου ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στα τέλη Μαΐου.

Tον Ιούνιο του 2019 κυκλοφόρησε το digital single “Στους Πέντε Ανέμους” που ήταν μια πρώτη γεύση από το ομότιτλο δεύτερο τους album στο οποίο προσεγγίζουν, διασκευάζοντας, μερικές από τις μεγαλύτερες διαχρονικές επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή. 

Τον Νοέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε το album “Στους Πέντε Ανέμους” με δεύτερο ραδιοφωνικό single το «Σκόνη και Θρύψαλα», προσδίδοντάς του μια πρωτότυπη ενορχήστρωση, με την συμμετοχή του Στέφανου Κορκολή στο πιάνο, με γήινες ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες και δυναμική, γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία. Σημαντικές στιγμές του album είναι και οι εξαιρετικές συνεργασίες - ντουέτα με τον Χρήστο Δάντη στο «Ti Voglio / Σε Θέλω» και τον Γιώργο Καραδήμο στο «Δε Μπορούμε», αλλά και το «Βγες», μια πρωτότυπη σύνθεση σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση!


Στο El Convento Del Arte

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Παράσταση : Les Au Revoir - Στους Πέντε Άνεμους | Παρουσίαση Δίσκου

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – ‘Ωρα έναρξης: 22:00


Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: arttankltd@gmail.com– web address : http://www.elconvento.gr/

Είσοδος: 8,00 euro

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο