14 Φεβ 2020

Μεγάλη συναυλία σύγχρονης Ελληνικής μουσικής από τον Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών την Κυριακή στην Αθήνα


Μεγάλη συναυλία σύγχρονης Ελληνικής μουσικής από τον Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών την Κυριακή στην Αθήνα με την ...
Χορωδία του Ωδείου Καρδίτσας «Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης»

Στα πλαίσια της εκδήλωσης και η κοπή της πίτας του Συλλόγου
Μια πολύ ποιοτική συναυλία σύγχρονης Ελληνικής μουσικής με την γνωστή χορωδία του Ωδείου Καρδίτσας «Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης» θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι Καρδιτσιώτες και οι Θεσσαλοί του Λεκανοπεδίου της Αττικής και του Πειραιά την προσεχή Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18.00’ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών {οδός Ακαδημίας & Γενναδίου 8, ΑΘΗΝΑ – όπισθεν Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής}.

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών. Σαράντα πέντε (45) Καρδιτσιώτες χορωδοί, υπό τον μαέστρο Νικόλαο Ευθυμιάδη θα τραγουδήσουν συνθέσεις σύγχρονων Ελλήνων μουσικών δημιουργών, ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το «Τραγούδι της Καρδίτσας» και την γνωστή «Καραγκούνα».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών, την οποία θα ευλογήσει εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων, κ.κ. Τιμοθέου, ενώ θα μοιραστούν δώρα σε όλους τους μικρούς Καρδιτσιώτες που θα παρευρεθούν. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο διοργανωτής Σύλλογος θα μοιράσει την πίτα και θα προσφέρει Καρδιτσιώτικο τσίπουρο και κρασί. 

Ο τυχερός που θα βρει το φλουρί θα λάβει ως δώρο από τον διοργανωτή Σύλλογο δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στον πολυτελή ξενώνα «Το Αρχοντικόν» στον Ελληνόπυργο Μουζακίου Καρδίτσας.

Έχει ορισθεί συμβολική τιμή εισόδου 10 ευρώ, ενώ όλα τα παιδιά θα εισέλθουν δωρεάν. Για πληροφορίες για την εκδήλωση, καθώς και προπώληση εισιτηρίων, μπορείτε να απευθύνεστε στον διοργανωτή Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών {τηλ. 210.3301370 – site: www.karditsiwtes.gr - e-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com}.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 1) Διαφημιστική-φορολογιστική εταιρία L.KIN.GROUP , 2) Οινοποιείο Καραμήτρου (Μεσενικόλας Λίμνης Πλαστήρα), 3) Ξενώνας «Αρχοντικόν» (Ελληνόπυργος Μουζακίου) και 4) Ελληνικές υπεραγορές «ΣΚΛΑΒΕΝΊΤΗΣ Α.Ε.Ε.»

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

1. Τραγούδι της Καρδίτσας

2. Καραγκούνα Επεξ. Στ. Ευθυμιάδης

3. Κάποιος γιορτάζει Γ. Παππάς

4. Ο διαμαντένιος σταυρός Δημοτικά της Μακεδονίας

Άσπρο τριαντάφυλλο

Μήλο μου κόκκινο 

5. Ο Αλέξανδρος Ευθυμιάδης, η Κρίστυ Καθαρίου και ο Στάθης Λύτρας θα ερμηνεύσουν έντεχνη ελληνική μουσική που περιλαμβάνει τα παρακάτω τραγούδια: Όμορφη Πόλη, Αν θυμηθείς το όνειρό μου, Δεν έκανα ταξίδια μακρινά, Θα πιώ απόψε το φεγγάρι, Λόγος στο λόγο, Ξύπνα αγάπη μου, Καλωσόρισες έρωτα κ.α.

6. Αθήνα Μάνος Χατζηδάκης 

7. Τα παιδιά του Πειραιά Μάνος Χατζηδάκης 

8. Της δικαιοσύνης Μίκης Θεοδωράκης

9. Ένα το χελιδόνι Μίκης Θεοδωράκης

10. Ζορμπάς Μίκης Θεοδωράκης

11. Επιφάνεια Αβέρωφ (finale) Μίκης Θεοδωράκης

12. Καραγκούνα Επεξ. Στ. Ευθυμιάδης

13. Το τραγούδι της Καρδίτσας

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο