6 Ιαν 2020

«Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ» Του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ!!!


Η μεγάλη επιτυχία της Γιούλης Ηλιοπούλου «Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ» το αγαπημένο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν επιστρέφει για ...
μια ακόμη σεζόν για το χειμώνα 2019-20 στο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ - Ακαδήμου 13, Αθήνα.

Μια θεαματική παράγωγη με κοστούμια εποχής, υπέροχα σκηνικά, άρτια τεχνική υποστήριξη (ήχος-φως), πολλά εφέ (κινηματογραφικά γυρίσματα, τεχνητό χιόνι) και υπέροχα τραγούδια και χορευτικά που παρουσιάστηκε με πρωτοφανή επιτυχία από το 2005-2015 και επιστρέφει για τη χειμερινή σεζόν 2019-2020.
Μέσα από το παραμυθένιο θέαμα, την περιπέτεια, το γέλιο, τη συγκίνηση η παράσταση προσφέρει στα παιδιά σημαντικά μηνύματα για τη δύναμη της αγάπης, για την επιμονή στο στόχο μας, τη γενναιότητα και πολλά άλλα.


Λίγα λόγια για το έργο…

Η βασίλισσα του χιονιού αποφασίζει να κατακτήσει τον κόσμο, να παγώσει τον πλανήτη και να κυβερνήσει εκείνη ολόκληρη την Γη.

Ένα μικρό κορίτσι η Γκέρντα έχει την τόλμη να αντισταθεί σε αυτό το κακόβουλο σχέδιο. Ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι, περνάει μέσα από τις εποχές του χρόνου, επιβιώνει στις κακουχίες, αντιστέκεται στις προκλήσεις και τελικά έχοντας οδηγό της την αγάπη, την καλοσύνη, το θάρρος, την εξυπνάδα και την επιμονή στον στόχο, καταφέρνει να σώσει από την καταστροφή τον πλανήτη Γη και εύχεται σε όλους μας:

«Καλό ταξίδι υπέροχοι άνθρωποι θυμηθείτε το σύμπαν είστε εσείς, ποτέ μην φοβηθείτε».

Ένα έργο μάθημα ζωής για όλους μας! Μην το Χάσετε!

Είδος: Για παιδιά και όλη την οικογένεια


Συντελεστές

Ιστορία: Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Θεατρική Μεταφορά-Σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου

Μουσική επένδυση: Κρίστελ Καπερώνη

Στίχοι: Γιούλη Ηλιοπούλου

Βοηθός σκηνοθέτη: Κασσάνδρα Μπαφαλούκου

3d animation: Λάμπρος Σούνδιας

Σκηνικά-κοστούμια: Τζούλια Μάρκο

Ειδικές κατασκευές: Θοδωρής Τσιμπλάκης

Μαλλιά - make up: Θοδωρής Ζήσης

Δ/νση παραγωγής: Αντώνης Μαρκογιάννης

Παραγωγή: ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ

Επικοινωνία: Κωνσταντίνος Πλατής

Πρωταγωνιστούν: Άντρια Ράστη, Κασσάνδρα Μπαφαλούκου, Νικόλας Μουρελάτος, Γιώργος Δαφνόπουλος, Δήμητρα ΔερζέκουΚριτικές από σχολεία

Ευχαριστούμε για αυτήν την υπέροχη παράσταση ! Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πάρα πάρα πολύ. Υπέροχα κοστούμια, φοβερές ερμηνείες πολύ όμορφα σκηνικά και πολλά -πολλά μηνύματα!!! Σεβόμαστε το έργο σας και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο ταξίδι σας!

(Η Δασκάλα και οι μαθητές 1ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδος)


Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την περιφέρεια και προσφέρετε ποιοτικό θέαμα και τόσο χρήσιμες εμπειρίες στα παιδιά μας!

(Νηπιαγωγείο Λούρου Πρέβεζας)


Ευχαριστούμε για το ταξίδι σας ! Δεν έχουμε συχνά την δυνατότητα για θεάματα τέτοιου επιπέδου! Πάντα επιτυχίες και πάνω απ' όλα σωστή επιλογή των έργων σας! (1Ο Δημοτικό Κρανιδίου – Αργολίδος)


Θερμά συγχαρητήρια !!! Ήταν ότι καλύτερο είδαμε εδώ και 20 χρόνια! Τα σκηνικά σας , τα κοστούμια και γενικά η όλη παρουσία σας.


(2ο δημοτικό σχολείο Δράμας)


Κριτικές στα ΜΜΕ

Η Γιούλη Ηλιοπούλου διαμόρφωσε το έργο του Δανού λογοτέχνη και συγγραφέα δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στα μηνύματα του έργου, καθοδηγώντας τους ηθοποιούς να παίξουν πολλαπλούς ρόλους και να αποδείξουν την ικανότητά τους να ελίσσονται και να υποδύονται χαρακτήρες που κινούνται στα δυο άκρα.

(Κριτική της Φωτεινής Παπαδάκη)


Ένα θεαματικό έργο με όμορφα σκηνικά, εφέ, τεχνητό χιόνι, κοστούμια εποχής και κινηματογραφικά γυρίσματα που εντάσσονται, με την γιγαντοοθόνη , στη δράση του θεατρικού έργου που έχει διαγράψει πολύ επιτυχημένη πορεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

(Μαρίζα Μοντεκάστρο)


«Η βασίλισσα του Χιονιού» είναι ένα έργο με αισιόδοξα μηνύματα για μικρούς και μεγάλους σε μια θεαματική παραγωγή με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια, ευφάνταστες σκηνικές κατασκευές, τεχνητό χιόνι και κοστούμια εποχής.

(Βολτέα Δήμητρα)


Πληροφορίες
Από Μηχανής Θέατρο (Ακαδήμου 13 Μεταξουργείο Αθήνα Τ.Κ. 104 36)

Πρεμιέρα: 12 Ιανουαρίου 2020

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κυριακή στις 11:30

Διάρκεια: 80’Τηλ. Κρατήσεων: 210-4830330

Εισιτήρια: Α Ζώνη 12 ευρώ γενική είσοδος, Β Ζώνη 10 ευρώ γενική είσοδος

Προπώληση: 9 ευρώ www.viva.gr

Ανέργων – Πολυτέκνων 8 ευρώ

Γκρουπ άνω των 20 ατόμων 7 ευρώ

Ειδικές τιμές για σχολεία (τηλ. 6937709958)

Facebook Page: https://www.facebook.com/paidikiskinigioulis/

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο