30 Ιαν 2020

Βραδιές Κινηματογράφου στην Σαλαμίνα: Η αρχή έγινε με την ταινία "ΑΓΓΕΛΟΣ" παρευρέθη ο Μιχάλης Μανιάτης, πρωταγωνιστής της ταινίας


Ο Μιχάλης Μανιάτης έχει μοιράσει την ζωή του τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στην Κίνα και Ελλάδα.

Λίγο πριν αναχωρήσει εκ νέου για την Κίνα, επισκέφθηκε την Σαλαμίνα και ...
το "ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ", το οποίο επέλεξε να ξεκινήσει τις κινηματογραφικές  του προβολές με την βραβευμένη ταινία του 1982 "ΑΓΓΕΛΟΣ". 







Άρθρο της Νάγιας Ανδρέου

Εκεί είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει με τα μέλη και μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου της Σαλαμίνας, να ανταλλάξουν απόψεις αλλά πάνω από όλα να ανοίξει την καρδιά του και να εκμυστηρευτεί πράγματα, γεγονότα και καταστάσεις που ακούστηκαν για πρώτη φορά. 


Το κοινό με της ερωτήσεις του έκανε τον Μιχάλη Μανιάτη  να ανοίγει όλο και περισσότερο την καρδιά του και να μεταφέρει τα παρασκήνια, την προετοιμασία και την οργάνωση της ταινίας. Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την βοήθεια του φίλου του ηθοποιού Άντονι Χόπκις στη μελέτη του ρόλου για την ταινία.

Η βραδιά κύλησε τόσο όμορφα που κανείς δεν κατάλαβε πότε η ώρα πήγε 1 μετά τα μεσάνυχτα.


Αφού έβγαλαν μια σέλφι, αποχαιρέτησε με μια μεγάλη αγκαλιά όλους τους παράγοντες που ετοίμασαν την βραδιά και υποσχέθηκε να επιστρέψει σύντομα για να συνεχίσουν την όμορφη κουβέντα τους μέσα από βιωματικά εργαστήρια που θα οργανώσει το "ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" και ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος  και σκηνοθέτης Στέφανος Καρυδάκης.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες δραστηριότητες με τις αμέσως επόμενες, να είναι και άλλη μια κινηματογραφική βραδιά στις 8/2 Σάββατο. Αυτή την φορά με την ταινία "ΘΥΡΑ 7" με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Κάλοου, ο οποίος θα παρευρεθεί και αυτός στην προβολή για να συνομιλήσει με το κοινό και να παρουσιάσει την ταινία. Αμέσως μετά το κουκλοθέατρο της Ιρίνας Μπόικο με το έργο "ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ" την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 6 μ.μ.

Αυτές είναι πολύ ωραίες δραστηριότητες και σίγουρα τις έχει ανάγκη η Σαλαμίνα. Εμείς στο Paraskinia.com θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε ως χορηγοί επικοινωνίας τις πολύ όμορφες, εκπαιδευτικές και σίγουρα παιδευτικές δράσεις του θεάτρου Σαλαμίνας ως χορηγοί επικοινωνίας.

Φωτογραφίες : Αλέξανδρος Νικολαίδης
Κεντρική Φωτογραφία: Στέφανος Καρυδάκης, Μιχάλης Μανιάτης

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο