20 Ιαν 2020

Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε τα πάντα: Ο λόγος που δεν έκανε παιδί, οι πλαστικές και η σχέση της με τον Κωνσταντάρα


Μάρω Κοντού: Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η Ελληνίδα ηθοποιός αναφέρθηκε ...
μεταξύ άλλων κατά την παρουσία της στην εκπομπή «ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ» της τηλεόρασης του «ΑΝΤ1» στο λόγο που δεν έκανε παιδί, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, καθώς και για το θάνατό της. Αναλυτικότερα:
Όσα ανέφερε η γνωστή ηθοποιός για το λόγο που δεν έκανε παιδί

«Δεν μπορούσα, όχι δεν έκανα, δεν μπορούσα. Από πολύ νέα το γνώριζα. Βέβαια, περνώντας τα χρόνια, γύρω στα 35 μου, το έψαξα στο εξωτερικό. Πήγα και βρήκα αυτόν που βοήθησε τη Λόρεν να κάνει παιδί, στην Ελβετία. Μου είπε: “Δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, εν αντιθέσει δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο εδώ και κάτι ακόμα, θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά δέκα χρόνια”. Περνούν τα χρόνια και βλέπω ότι και τα δύο είναι καλά έως τώρα. Μου είπε και μια πολύ σημαντική φράση: “Εάν θέλετε, όμως, μπορείτε να υιοθετήσετε και να σας βοηθήσω”».


Για το αν της λείπει, που δεν απέκτησε παιδί, επεσήμανε

«Το είχα “φορέσει” τόσο πολύ ότι δεν θα κάνω που απαγόρευσα στον εαυτό μου να το θέλει. Έχω ανίψια όμως. Δε λείπουν τα παιδιά από τη ζωή μου».


Τι είπε η Ελληνίδα ηθοποιός για τη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

«Πώς; Χριστός και Παναγία…Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ποτέ ζευγάρι … Δεν ταιριάζαμε καθόλου. Δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του. Ήταν βωμολόχος από το πρωί έως το βράδυ. Αυτό το χιούμορ με βωμολοχία δεν μου αρέσει και χοντρή βωμολοχία».


Τι δήλωσε για το θάνατό της

«Εγώ θέλω να πεθάνω στο κρεβάτι μου. Και από ανακοπή γίνεται; Ονειρεύομαι να πεθάνω στον ύπνο μου και δίνω εντολή».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο