5 Δεκ 2019

Χάρης Βαρθακούρης: Οι καυγάδες με την Αντελίνα, η αλλαγή στη ζωή του και η σκηνή που κόπηκε από την εκπομπή


Η συνέντευξη που έδωσε ο Χάρης είχε να κάνει με τους καυγάδες που έχει με την αγαπημένη του. Επίσης ομως ο ιδιος αποκάλυψε πως έχει αλλαξει και η ζωή του.


Τι δήλωσε για τους καβγάδες;

Ο ιδιος ειπε: «Εγώ δεν τη βλέπω την εκπομπή όταν προβάλλεται, αλλά...
παρακολουθώ μέσω του hashtag τι γίνεται. Μέσα σε όλα υπάρχουν και άκομψα σχόλια. Κυρίως έχει να κάνει με τα κιλά μας», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μαζί με την Αντελίνα φέρεται να κέρδισαν το Globetrotters, 
και πρόσθεσε: «Όποιος με ξέρει εμένα, ξέρει πως θέατρο δεν παίζω ποτέ. Είμαι ένας χυδαία ειλικρινής άνθρωπος. Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω τέτοιο χατίρι σε κάποιον. Δε μου ζητήθηκε ποτέ. Θεωρούσα πως οι καβγάδες δεν θα έπαιζαν ποτέ και ήταν άχρηστο υλικό για την εκπομπή. Δεν ήξερα».

«Οταν είδα τον πρώτο καβγά συνειδητοποίησα πως το προφίλ της εκπομπής είναι διαφορετικό από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Η επιτυχία της εκπομπής έχει να κάνει με τις επιλογές των ανθρώπων στο μοντάζ», ανέφερε ο τραγουδιστής. Μάλιστα, ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε ότι ένας περαστικός στο δρόμο του φώναζε «ήρωας, ήρωας…».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε, επίσης, τη σκηνή που ζήτησε να κοπεί από την εκπομπή: «Δε ζητήσαμε τίποτα να κοπεί πάρα μόνο ένα στιγμιότυπο που έγινε στην Αργεντινή και στο φόβο ότι μπορεί να παιχτεί, ζητήσαμε να μην παιχτεί. Μιλάμε για πολύ έντονο καβγά. Εκεί πέρα στο ταγκό, έγινε χαμός. Έγινε χαμός, χαμός. Εγινε του χαμού. Ο καβγάς κράτησε όλη μέρα».


Πως αλλαξε η ζωή του;

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το ζευγάρι στο Globetrotters πολλοί είναι αυτοί που θέλουν το ζευγάρι να αναλάβει την δικιά του εκπομπή. Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο ιδιος ειπε: «Υπάρχει μια δραστηριότητα έντονη από τηλεοπτικές προτάσεις. Έχει αλλάξει η ζωή μου. Θα ήταν κουτό τώρα να πω ότι αποκλείω τις τηλεοπτικές προτάσεις».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο