7 Δεκ 2019

Η πιο συγκινητική διαφήμιση των Χριστουγέννων κόστισε μόλις 117€ και πρωταγωνιστεί ένας 2χρονος πιτσιρικάς


Ορισμένες διαφημίσεις γίνονται viral ανά διαστήματα. Συνήθως, οι πετυχημένες διαφημίσεις χρειάζονται πολλά χρήματα και ...
χρόνο για να γίνουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν είναι έτσι. Με έξυπνο τρόπο, αλλά και ελάχιστα χρήματα και χρόνο, γυρίστηκε η παρακάτω διαφήμιση. Μήνυμα της είναι πως πρέπει έστω και για λίγο να βιώσουμε την χαρά και ξεγνοιασιά του να είσαι παιδί.





Ο μικρός Άρθουρ που έσπασε το διαδίκτυο.

Πρόκειται για τη διαφήμιση ενός καταστήματος μικρής πόλης στην κεντρική Ουαλία. Για να γυριστούν οι διαφημίσεις που βλέπουμε συνήθως είναι πολύ ακριβές. Αυτή ομως γυρίστηκε μόλις με 117 ευρώ και αποδεικνύει πως μόνα τους τα λεφτα δεν κάνουν την διαφορά.

Το χριστουγεννιάτικο κλιπ των δύο λεπτών χρειάστηκε μία ημέρα για να γυριστεί. Πρωταγωνιστής είναι ο 2χρονος Άρθουρ Τζόουνς. Ο πατέρας του Άρθουρ είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο φίλος του Τζος Χολνταγουέι είναι ο δημιουργός της διαφήμισης.

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση δείχνει τον μικρό Άρθουρ να σηκώνεται για δουλειά. Μετά από μια μέρα δουλειάς ο μικρός κλείνει τα φώτα και επιστρέφει σπίτι του. Βγαίνοντας παίρνει το δέντρο του και ξαφνικά… μεγαλώνει. «Γίνε παιδί αυτά τα Χριστούγεννα» με αυτό το μήνυμα η διαφήμιση έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο.

Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο