14 Σεπ 2019

Αυτός είναι ίσως ο μοναδικός άνδρας στο Hollywood που δεν απάτησε την γυναικά του


Ήταν από τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood και ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς των ...
γυναικών και ίσως είναι ο μοναδικός σταρ που δεν απάτησε ποτέ την σύζυγο του.
Ο Πολ Νιούμαν έλαβε δεκάδες βραβεία κατά την διάρκεια της καριέρας του όπως Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, Χρυσές Σφαίρες και Έμμυ. Όμως πάρα την δόξα και τους άπειρους πειρασμούς αυτός έβαζε πάντα πρώτα την οικογένεια του. Το 1957 και κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας The Long, Hot Summer, γνώρισε τον έρωτα της ζωής του την Τζοάν Γούντγουορντ την οποία παντρεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου 1958.Μαζί της έκανε τρία παιδιά την Έλινορ “Νελ” Τερέζα, τη Μελίσα “Λίσυ” Στούαρτ και την Κλαιρ “Κλέα” Ολίβια.

Παρά το γεγονός ότι έγινε ίνδαλμα και είχε το στάτους του μεγάλου αστέρα, ο Νιούμαν ήταν γνωστός για την αμφιταλάντευσή του σχετικά με την έξαλλη ζωή στο Χόλιγουντ. Μάλιστα έδειξε μια αξιοσημείωτη, για αστέρα του κινηματογράφου, μονογαμική στάση και έδειξε αφοσίωση στη σύζυγο και τα παιδιά του.

Μάλιστα σε μια συνέντευξη στο Playboy είχε ανέφερει χαρακτηριστικά “Έχω φιλέτο στο σπίτι, γιατί να πάω έξω για χάμπουργκερ;”

Ίσως το μόνο του πάθος να ήταν τα γρήγορα αυτοκίνητα αφού συμμετείχε πολύ συχνά σε αγώνες ράλυ ακόμα και στις 24 ώρες του Le Mans με μια Porsche 935. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1990 οδηγούσε για την ομάδα Bob Sharp, κυρίως με αυτοκίνητα της Nissan.

Το όνομά του συνδέθηκε ιδιαίτερα με την εταιρία κατά τη δεκαετία του 80, και εμφανίστηκε και διαφημίσεις αυτοκινήτων της. Στην ηλικία των 70, έγινε ο γηραιότερος οδηγός που αποτέλεσε μέλος νικηφόρας ομάδας σε σημαντικό γεγονός, και συγκεκριμένα στις 24 ώρες της Ντειτόνα, το 1995.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο