2 Σεπ 2019

Καλύτερα να σκηνοθετούσε τους νεκρούς της ΕΡΤ!...


Αυτό το 3% που επιτρέπει την είσοδο στο κοινοβούλιο σε κάθε τσαρλατάνο και πολιτικό τυχοδιώκτη, πρέπει να ...
αυξηθεί οπωσδήποτε με την ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου. Το ότι σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας ξαναζεί την σαπουνόπερα της Βαρουφακιάδας, είναι προσβλητικό. 
Στο πρόσωπο του Βαρουφάκη, η χώρα ξαναζεί την πιο δραματική στιγμή της μεταπολίτευσης, την πιο κωμικοτραγική ιστορία των νεότερων χρόνων της. Πρώτος υπεύθυνος για αυτή την ιλαροτραγωδία που στοίχισε δεκάδες δισεκατομμύρια στον ελληνικό λαό, είναι ο ανεκδιήγητος Αλέξης Τσίπρας.

Από τον Τσίπρα λαμβάνει την σκυτάλη ο Γαβράς, διάσημος ιερουργός της αριστερής θεολογίας, προκειμένου να χρίσει κατά τα νεφελώδη έως αστεία πρότυπα της αριστερής αγιολαγνείας τον Βαρουφάκη ως σύγχρονο αντισυμβατικό ήρωα των ημερών μας. Παίρνει το προσωπικό ρίσκο να υπερασπιστεί μια έντονα αμφισβητούμενη προσωπικότητα, η οποία έχει ήδη φροντίσει με την πληθωριστική έκθεσή της στη δημοσιότητα να απαξιωθεί, αγνοώντας ταυτόχρονα επιδεικτικά τις ολέθριες συνέπειες που υπέστη η χώρα οικονομικά και σε αξιοπιστία διεθνώς. Γι’ αυτό και ο Γαβράς είναι ασυγχώρητος καθώς παραβλέπει ένα εθνικό δράμα που προκλήθηκε από τον πολιτικό τυχωδιοκτισμό του «ήρωά» του. 

Ο σύγχρονος κόσμος είναι γεμάτος με επικινδύνους γελωτοποιούς, τυχοδιώκτες και τσαρλατάνους. Αν ο Βαρουφάκης ξεχωρίζει σε κάτι είναι ότι ξόδεψε για την προβολή του αρρωστημένου του ναρκισσισμού δεκάδες δεκάδων δις από μια χρεοκοπημένη χώρα υπονομεύοντας στο όνομα μιας απίστευτης μπουρδολογίας το μέλλον ενός λαού. 

Όλα αυτά, ο κύριος Γαβράς τα αντιλαμβάνεται ιδεολογικά ως αντισυμβατική αντίσταση κατά του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, λαμβάνοντας επίσης και από τον κρατικό προϋπολογισμό της χρεοκοπημένης χώρας 1.500.000 εκατομμύρια ευρώ για να προβάλλει διεθνώς τον άνθρωπο που χρεοκόπησε τους χρεοκοπημένους! 

Καλύτερα να σκηνοθετούσε τους νεκρούς της ΕΡΤ!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο