9 Αυγ 2019

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα συμμετέχει σε πασίγνωστη σειρά του Netflix - Η σειρά έχει μεγάλο fan club


Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά στα επαγγελματικά του και είναι ...
αποφασισμένος να ξεχωρίσει και στην παγκόσμια βιομηχανία θεάματος.

Το όνομά του έχει συνδυαστεί με το αντρικό modeling, ενώ παράλληλα έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα στο εξωτερικό και να πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες που πολλοί θα ήθελαν.

Εκτός από αυτό, έχει καταπιαστεί και με την υποκριτική, καθώς η συμμετοχή του σε ελληνικές σειρές είναι πολλές και ο κινηματογράφος υπάρχει επίσης στο βιογραφικό του.

Τώρα, ήρθε η ώρα να ανοίξει κι άλλο τα φτερά του, αφού μια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό ήρθε στον δρόμο του. Ο Γιάννης Σπαλιάρας λοιπόν θα συμμετάσχει σε μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες σειρές του Netflix, στη σειρά «The Lord of the Skies».

Πρόκειται για μια σειρά δράσης, η οποία προβάλλεται από το 2013 και αφορά στη ζωή και στο κυνήγι ενός από τους μεγαλύτερους drug dealers όλων των εποχών, του Amado Carrillo Fuentes.

Η σειρά έχει μεγάλο fan club παγκοσμίως κι έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων αυτό του International Emmy Award για μη αγγλόφωνη σειρά και αυτό της καλύτερης σειράς της χρονιάς για τρία συνεχόμενα χρόνια (Premios Tu Mundo).

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο