31 Ιουλ 2019

Ted Bundy: Αλήθειες και μύθοι της ταινίας που σοκάρει


Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Zac Efron που βασίζεται στην ιστορία ενός από τους μεγαλύτερους εγκληματίες της ιστορίας ...
Αυτήν την χρονιά κυκλοφόρησε μια ταίνια που σόκαρε τον κόσμο και βασίστηκε σε αληθινά γεγονότα.
Ο λόγος για το Extremely Wicked Shockingly Evil And Vile, την ταινία που αναφέρεται στην δράση ενός από τους μεγαλύτερους εγκληματίες της ιστορίας, τον Ted Bundy και τον χαρακτήρα του οποίου υποδύεται ο Zac Efron.


Για την ιστορία, ο Ted Bundy υπήρξε ένας φρικιαστικός δολοφόνος που επιτεθόταν σε γυναίκες και αφού τις βίaζε, στη συνέχεια τις σκότωνε, ενώ όλα του τα εγκληματα ήταν άκρως φρικιαστικά με τον τρόπο που τα εκτελούσε.

Μια προσωπικότητα που είχε τρομοκρατήσει ολόκληρο τον πλανήτη και κυρίως τις ΗΠΑ, όπου έζησε τελικά καταδικάστηκε με την θανατική ποινή, ενώ μέχρι το τέλος υποστήριζε ότι είναι αθώος και ότι δεν έκανε τίποτα από όσα τον κατηγορούσαν.


Υπολογίζεται ότι ο Bundy σκότωσε περισσότερες από 30 γυναίκες, ενώ εξίσου διεστραμμένο ήταν το ότι ζήτησε να σκορπίσουν τις στάχτες του στο σημείο που είχε επιλέξει για να πετά τις σωρούς των θυμάτων του.

Σε ποια σημεία όμως η ταινία για τον Bundy συμπίπτει με την πραγματικότητα; Δείτε παρακάτω το βίντεο με όλες τις αλήθειες γύρω από το σενάριο του Extremely Wicked Shockingly Evil And Vile και το σίγουρο είναι ότι αν δεν έχετε δει την ταινία, θα θελήσετε να την δείτε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο