2 Ιουλ 2019

Το μαύρο βιβλίο με ηθοποιούς, πρίγκιπες και αθλητές που πέρασαν από το ποpνείο των Παρισίων - Το σκάνδαλο που οδήγησε στην προσαγωγή πολιτικών, ηθοποιών και αθλητών από όλο τον κόσμο


Μπορεί η ιστορία να θυμίζει φτηνή εpωτική νουβέλα όμως είναι ένα πραγματικό σκάνδαλο που είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις πριν ...
20 περίπου χρόνια.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε με την σύλληψη της Annika Brumark, πρώην μοντέλο και βασίλισσα ομορφιάς από την Σουηδία, και της μαύρης ατζέντας που είχε όλο το πελατολόγιο των διάσημων και ισχυρών που είχανε περάσει από το "σπίτι" στο Παρίσι ή στα μεγάλα ξενοδοχεία. Μέσα σε μερικές ώρες συνέλαβαν και τον συνεργάτη της Jean-Pierre Bourgeois, 51 ετών, πρώην φωτογράφο μόδας και οι δυο με τις κατηγορίες του traffιcking.

Τα ΜΜΕ πήραν φωτιά όταν η βγήκαν τα πρώτα ονόματα της μαύρης ατζέντας όπως του ηθοποιού Ρόμπερτ ντε Νίρο, του τενίστα Βότζοκ Φίμπακ, δύο Γάλλων πολιτικών που παρέμειναν ανώνυμοι, πρίγκιπες, σεΐχηδες και τον Γάλλο παραγωγό ταινιών Alain Sarde.

Μέσα από την έρευνα φάνηκε ότι το συγκεκριμένο "πρακτορείο" εξειδικεύεται στο να στέλνει κορίτσια σε πλούσιους και διάσημους με την υπόσχεση της σταδιοδρομίας σαν μοντέλα.


Μάλιστα ο Robert De Niro προσήχθη ενώ κινηματογραφούσε την ταινία Ronin αλλά μόνο για να δώσει κατάθεση ως μάρτυρας και περιστασιακός πελάτης. Επιπλέον μετά την δημοσιοποίηση της ανάκριση του οι δικηγόροι του ηθοποιού κατηγορούσαν τον ερευνητή για εσκεμμένη αναζήτηση δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την έκθεση του δικαστή N'Guyen, ο φωτογράφος Jean-Pierre Bourgeois αναζητούσε πιθανά θύματα στα παριζιάνικα νυχτερινά κέντρα τα οποία προσκαλούσε στο διαμέρισμά του για να πάρει δοκιμαστικές λήψεις. Αυτές τις φωτογραφίες αργότερα διακινούσε μέσω της Annika Brumark σε υποψήφιους πελάτες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο