26 Ιουλ 2019

Μαρτυρίες σοκ για την εκτέλεση στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη - Θέμα χρόνου η ταυτοποίηση του δράστη της εκτέλεσης


Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν οι θαμώνες της καφετέριας του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι ...
όλα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι δυο άνδρες που καθόντουσαν σε ένα τραπεζάκι στην άκρη του μαγαζιού άρχισαν να διαπληκτίζονται με τον έναν από τους δυο να βγαίνει εκτός εαυτού.

Οι μαρτυρίες από την εν ψυχρώ εκτέλεση που έγινε μέσα στην καφετέρια με τον δράστη να πυροβολεί και στην συνέχεια να χτυπάει με μανία το θύμα του είναι συγκλονιστικές.

Ο δράστης, κοντά στην ταυτοποίηση του οποίου είναι οι αρχές δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τα χαρακτηριστικά του. Αρχικά σηκώθηκε σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες και βγήκε για λίγο από την καφετέρια.

Όταν επέστρεψε κρατούσε ένα εννιάρι πιστόλι στα χέρια του. Αρχικά πυροβόλησε το θύμα στην πλάτη και στην συνέχεια στο κεφάλι. Η μανία του ήταν τόσο μεγάλη που αφού είχε πυροβολήσει το θύμα άρχισε να τον χτυπάει με την λαβή του όπλου βρίζοντάς τον. Πριν τον πυροβολήσει λένε αυτόπτες μάρτυρες και πριν επιστρέψει με το όπλο του είχε πει να ηρεμήσει…

Την ώρα που εκτυλίσσονταν όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων ο ψυχρός εκτελεστής τους κάλεσε να μην φοβούνται! Δεν έδειχνε να τον νοιάζει αν είχαν δει το πρόσωπό του και αν θα τον αναγνώριζαν στην συνέχεια.

Ο γεμιστήρας του όπλου του βρέθηκε κάτω από το τραπέζι ενώ εκείνος έφυγε άλλοι λένε με μηχανή και άλλοι με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Το πρόσωπο του εκτελεστή, έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο