25 Ιουν 2019

Η Τζούντι Ντεντς υπερασπίζεται το έργο του Κέβιν Σπέισι και του Χάρβεϊ Γουάινστιν


Παρά το γεγονός ότι έχει καταδικάσει δημόσια την συμπεριφορά των δύο ανδρών, θεωρεί θλιβερό το ...
γεγονός ότι ο κόσμος δεν αναγνωρίζει πια το ταλέντο τους




Tην θλίψη της για το γεγονός ότι οι καλοί της φίλοι, Χάρβεϊ Γουάιστιν και Κέβιν Σπέισι, έχουν πλέον «εξοριστεί» από τη μεγάλη οθόνη, ως αποτέλεσμα των καταγγελιών εις βάρος τους για σεxουαλικές επιθέσεις εξέφρασε η ηθοποιός Τζούντι Ντεντς σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Παρά το γεγονός ότι έχει καταδικάσει δημόσια την συμπεριφορά των δύο ανδρών, η βετεράνος ηθοποιός, που έχει τιμηθεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ με τον τίτλο της «Ντέιμ», είπε σε συνέντευξή της στο Radio Times ότι ανησυχεί για το γεγονός ότι η σημαντική δουλειά των δυο ανδρών μπορεί να ξεχαστεί.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η ταλαντούχα ηθοποιός στην περίπτωση του Κέβιν Σπέισι, του οποίου η ερμηνεία «διαγράφηκε» από την ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «All the Money in the World» το 2017, όταν ξέσπασε εις βάρος του το σκάνδαλο περί σεxουαλικών επιθέσεων. Υπενθυμίζεται ότι ο Σπέισι είχε αντικατασταθεί στην ταινία, παρότι πρωταγωνιστής, και οι σκηνές που εμφανιζόταν ξαναγυρίστηκαν με άλλον ηθοποιό.

«Τι είδους βασανιστήριο είναι αυτό» διερωτήθηκε στην συνέντευξή της η Τζούντι Ντεντς, σχετικά με αυτήν την εξέλιξη. «Θα ξεχάσουμε τα 10 χρόνια προσφορά τους στο θέατρο Old Vic και όλα όσα έχει κάνει [ως καλλιτεχνικός διευθυντής] αλλά και το πόσο υπέροχος ήταν στις ταινίες του; Ή μήπως δεν θα βλέπουμε πια τις ταινίες που είχε κάνει την παραγωγή ο Χάρβεϊ; Δεν μπορείς στερήσεις από κάποιον το ταλέντο του. Αν είναι έτσι, ας μην ξανακοιτάξουμε ποτέ τους πίνακες του Καραβάτζιο [είχε διαπράξει φονο] κι ας μην ξαναδούμε ποτέ θεατρικά του Νόελ Χάουαρντ [είχε κατηγορηθεί για συμπεριφορά σεxουαλικού αρπακτικού]».

Η Ντεντς έχει μιλήσει πολλές φορές για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν στην καριέρα της και έχει πει ότι του χρωστάει μεγάλο μέρος της επιτυχίας της. Επίσης, με τον Κέβιν Σπέισι την συνδέει στενή φιλία, αφού ο ηθοποιός της είχε «σταθεί» μετά τον θάνατο του συζύγου της, Μάικλ Γουίλιαμς, το 2001.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο