1 Ιουν 2019

Άλλο κανάλι: Αυτοί οι παρουσιαστές δεν συνεχίζουν του χρόνου στον ΣΚΑΪ


Τα σχέδιά τους για τη νέα σεζόν καταστρώνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Τα κανάλια έχουν ξεκινήσει ήδη ...
τον σχεδιασμό τους ενώ έχουν πέσει οι υπογραφές και στις πρώτες ανανεώσεις. Με εντελώς άλλη φιλοσοφία θα βγει τη νέα σεζόν ο ΣΚΑΪ. 




Το κανάλι θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με νέες σειρές αφού πλέον η ελληνική μυθοπλασία ξαναζεί σπουδαίες μέρες.

Δεν λείπουν βέβαια και οι αποχωρήσεις. Ήδη την Πέμπτη έγινε γνωστή η αποχώρηση του Τάκη Χατζή από το κανάλι. Ο γνωστός δημοσιογράφος που είχε τα ηνία της πρωινής του Σαββατοκύριακου αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στη συνεργασία του με το κανάλι.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η διαφωνία του με το κανάλι ήταν στο γεγονός ότι ο ίδιος επιθυμούσε καθημερινή παρουσία, κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν δε θα είναι η τελευταία. Ερώτημα υπάρχει σχετικά με την παρουσία της Νίκης Λυμπεράκη στο κανάλι του Φαλήρου. Η πολιτική εκπομπή της δημοσιογράφου κόπηκε μάλιστα κατά την προεκλογική περίοδο αφού οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει μεταξύ του. Δεν είναι τίποτα δεδομένο ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος είναι κοντά στην έξοδο.

Μετά το οριστικό «κόψιμο» του Power of Love επιθυμία του καναλιού είναι να παραμείνει στο δυναμικό του και η Μαρία Μπακοδήμου. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί κάποιο πρότζεκτ να την απορροφήσει.

Με το ένα πόδι εκτός καναλιού βρίσκεται και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ μαντήλι κουνάει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ο οποίος προτιμάει τη ζεστή αγκαλιά της Νέας Δημοκρατίας.
Πηγή: dailymedia.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο