24 Μαΐ 2019

Στο χειρουργείο πασίγνωστος ηθοποιός! Τι συνέβη; (photos+video)


Ο επίσημος λογαριασμός της παραγωγής @007Twitter ανακοίνωσε τα νέα την Τετάρτη, λέγοντας ότι ο ηθοποιός έπρεπε να υποβληθεί σε ...
χειρουργική επέμβαση του αστραγάλου εξαιτίας ενός τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Τζαμάικα.

O λόγος για τον Daniel Craig, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα μετά τον τραυματισμό που είχε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond.


Πριν από μία εβδομάδα, ο 51χρονος Ντάνιελ Κρεγκ, που ενσαρκώνει για τελευταία φορά τον κινηματογραφικό πράκτορα, τραυματίστηκε στον αστράγαλο καθώς, σε μία σκηνή δράσης, γλίστρησε σε προβλήτα και έπεσε άσχημα. Οι πόνοι ήταν έντονοι και το γύρισμα διακόπηκε.Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρεγκ τραυματίζεται στα γυρίσματα.

Στο «Casino Royale» είχε σπάσει δύο δόντια, στο «Quantum of Solace» είχε κόψει ένα δάχτυλο και στο «Spectre» είχε τραυματίσει το γόνατο του σε μία σκηνή με πυροβολισμούς.

Η γυρίσματα θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ ο Κρεγκ θα αναρρώνει για δύο εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση, συνεχίζει η δήλωση. Η ταινία Bond 25, ο πλήρης τίτλος της οποίας δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί, θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020 όπως έχει προγραμματιστεί.


Δείτε τον Ντάνιελ Κρεγκ σε πλάνα από τα γυρίσματα της άτιτλης ακόμη περιπέτειας του 007 στη Τζαμάικα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο