19 Μαΐ 2019

Η Αλεξάνδρα Γκράβας άγγιξε την καρδιά της Ευρώπης με τη συναυλία της #discoveries# the greek touch


Στην καρδιά της Ευρώπης εμφανίσθηκε η διεθνούς φήμης μέτζο-σοπράνο Αλεξάνδρα Γκράβας, η οποία τραγούδησε στο ...
περίφημο Palais des Beaux-Arts στις Βρυξέλλες, φέροντας το άγγιγμα της ελληνικής μουσικής. 




Η συναυλία της με τίτλο #discoveries# the greek touch, που πηγάζει από την πρόσφατη νέα μουσική της δουλειά «Songbook 2» πραγματοποιήθηκε με την αμέριστη συμπαράσταση των μεγάλων χορηγών της βραδιάς του ΕΟΤ και της TELETRANS.


Η σημαντική ερμηνεύτρια που διαθέτει το χάρισμα της επικοινωνίας, ταξίδεψε το κοινό των Βρυξελλών σ ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι ψυχής. Στην κατάμεστη αίθουσα του Palais des Beaux-Arts η Αλεξάνδρα Γκράβας παρουσίασε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, με τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου, σε συνδυασμό με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών σε απρόσμενες προσεγγίσεις, δίνοντας τη δική της σφραγίδα. Τραγούδησε σε πολλές γλώσσες σε μια πολυπολιτισμική βραδιά ενθουσιάζοντας το κοινό που την χειροκρότησε θερμά. 


Την ερμηνεύτρια πλαισίωσαν οι κορυφαίοι σολίστ: Πέτρος Μπούρας (πιάνο-μουσική επιμέλεια), Δημήτρης Κουζής (βιολί), Γιάννης Γιοβάνος (τσέλο). Ως special guest εμφανίσθηκε η Ελληνική Χορωδία Βρυξελλών, υπό την διεύθυνση του Χρήστου Γκακούδη, η οποία τραγούδησε δύο τραγούδια και ένα ακόμα με την Αλεξάνδρα Γκράβας, δρέποντας ηχηρό χειροκρότημα.


Ανάμεσα σε εκείνους που παραβρέθηκαν στη βραδιά ήταν επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στελέχη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πολλοί φιλόμουσοι οι οποίοι απήλαυσαν τη μοναδική βραδιά.

Μεγάλοι χορηγοί ο ΕΟΤ και η TELETRANS.

Χορηγοί: Periple, 12 hours for Greece.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο