28 Μαΐ 2019

«Αλέξη εσύ, σούπερ σταρ»: Ο Γεωργούλης ο μόνος «σελέμπριτι» που μπαίνει στην Ευρωβουλή


Πέγκυ Σταθακοπούλου, Ραλλία Χρηστίδου, Κώστας Σόμμερ, Κλέων Γρηγοριάδης και άλλοι «επώνυμοι» του ...
κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του πενταγράμμου, έμειναν εκτός νυμφώνος…
Με μοναδική… φωτεινή εξαίρεση τον Αλέξη Γεωργούλη, οι «σελέμπριτι» υποψήφιοι των ευρωεκλογών δεν κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές και δημοσιογράφοι εντάχθηκαν στις λίστες των υποψηφίων, αλλά τα αποτελέσματα ήταν μάλλον «πενιχρά».

Η μοναδική σελέμπριτι υποψήφια της ΝΔ, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, ηθοποιός με πορεία δεκαετιών στην υποκριτική, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη του σταυρού και δεν τερμάτισε σε εκλόγιμη θέση. Αντίθετα, στον ΣΥΡΙΖΑ, ο συνάδελφός της, Αλέξης Γεωργούλης, είναι ο μόνος σελέμπριτι που εξελέγη και πάει Βρυξέλλες. Με βάση τα τελευταία δεδομένα, εκλέγεται πέμπτος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια τύχη με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν είχε η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ

Αλλά και στα μικρότερα κόμματα, οι υποψηφιότητες γνωστών ανθρώπων από το χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης δεν φάνηκε να δικαίωσαν τις προσδοκίες. Εκτός Ευρωβουλής έμεινε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος ήταν υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ, η Σεμίνα Διγενή, που ήταν υποψήφια με το ΚΚΕ, αλλά και η Λίλα Καφαντάρη, επίσης υποψήφια με το ΚΚΕ, η οποία στο παρελθόν είχε εκλεγεί και βουλευτής.

Τέλος, ούτε οι υποψηφιότητες του Κλέωνα Γρηγοριάδη με το Μέρα25 και του Κώστα Σόμμερ, ο οποίος ήταν υποψήφιος με την Ενωση Κεντρώων, είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους ίδιους και τις παρατάξεις τους…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο