15 Μαΐ 2019

Γκέμμα του Λιαντίνη στο Θέατρο Βρετάνια - Από 2 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2019 σε σκηνοθεσία Πάνου Αγγελόπουλου


Mε θερμή υποδοχή κοινού και κριτικών συνεχίζεται για δεύτερη θεατρική περίοδο, η Γκέμμα του Λιαντίνη σε σκηνοθεσία του Πάνου Αγγελόπουλου...
, στο θέατρο Βρετάνια, από Πέμπτη - Κυριακή έως 2 Ιουνίου 2019.

Ο σκηνοθέτης Πάνος Αγγελόπουλος, θα σημειώσει ότι η Γκέμμα είναι έργο βαθιά φιλοσοφικό, ποιητικό, ψυχαναλυτικά λυτρωτικό. 




Η “Γκέμμα” μας μυεί στο μυστήριο της δυνατότητας να μπορούμε να θέτουμε ερωτήματα και να εφευρίσκουμε τις δικές μας απαντήσεις. Μας παιδεύει ώστε να αξιοποιούμε τις δημιουργικές μας δυνάμεις. Κι αυτό κατακτάται μέσα από την αγάπη για την ζωή. Αρκεί να έχουμε ερωτικό βλέμμα. Που είναι θυσιαστικό και αντιεγωιστικό.


Οι ιδέες-αρχέτυπα του Λιαντίνη ενσαρκώθηκαν σε Ανθρώπινους Χαρακτήρες και με εφόδιο την Διαλεκτική στην σκηνή, ανταμώνουν, ξεσκίζονται και πάλι σμίγουν σε ανώτερα όντα, με ένα μόνο σκοπό: να δώσουν απάντηση και φως στα μεγάλα σκοτάδια της ανθρωπότητας.

Μια μυσταγωγική παράσταση, ποιοτική και ποιητική δημιουργία με καλλιτεχνική έμπνευση.Από αυτές τις παραστάσεις μικρούς θησαυρούς που σαν κλείσουν τα φώτα της αυλαίας αποχωρείς πιο πλούσιος και πιο γεμάτος, όπως χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς του θεάτρου.


Η ανταπόκριση των θεατών είναι μεγαλειώδης, αφού στέκονται συγκλονισμένοι και χειροκροτούν χωρίς να θέλουν να φύγουν.Πολλοί θεατές έχουν παρακολουθήσει το έργο για δύο και τρεις φορές! Είναι μια παράσταση για όλες τις ηλικίες και όλες οι κοινωνικές τάξεις. 


Ηθοποιοί: Νίκος Καλογερόπουλος, Βίκυ Μαραγκάκη, Αλίκη Ζαχαροπούλου, Κωνσταντής Ζημιανίτης, Κρυσταλλία Κεφαλούδη, Δανάη Μπερή και ο Γιώργος Νάκος

Θεατρική προσαρμογή – Σκηνοθεσία: Πάνος Αγγελόπουλος

Μουσική: Έρρικα Σωτηρόπουλου

Σκηνικά: Γιάννης Ζημιανίτης

Κοστούμια: Λευκή Δεριζιώτη

Σύμβουλος κίνησης: ΈρσηΠήττα

Δημ.Σχέσεις & Επικοινωνία: Μαρία Καλίτση

Παραγωγή: Πολιτιστικός Οργανισμός 

Sound & Picture theatre production


Θέατρο «Βρετάνια» (Πανεπιστημίου 7, τηλ. 210 3221579)

Διάρκεια παράστασης : 1 ώρα και 45 λεπτά

Πέμπτη- Παρασκευή- Σάββατο : 9: 00 μ.μ & Κυριακή : 7:00 μ.μ 

Διακεκριμένες θέσεις: 20 ευρώ

Γενική είσοδος : 15 ευρώ

Ειδικές ομάδες : 10 ευρώ


Προπώληση: Στο ταμείο τηλ.: 2103221579 & πατώντας εδώ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο