15 Μαΐ 2019

Σμαράγδα Καρύδη εναντίον Ψαριανού: «Σε εγκαλώ γιατί πληρώνεσαι από τους φόρους μου εδώ και 12 χρόνια»


Η ηθοποιός καταφέρθηκε με σκληρά λόγια εναντίον του υποψηφίου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, εξαιτίας ...
της (λανθασμένης(;)) συμπερίληψης του ονόματός της σε ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού.

Δριμεία επίθεση εναντίον του ανεξάρτητου βουλευτή και υποψήφιου με τη Νέα Δημοκρατία 




στις επερχόμενες εθνικές εκλογές Γρηγόρη Ψαριανού εξαπέλυσε η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη με αφορμή μία πρόσφατη ανάρτηση του βουλευτή στο Facebook, στην οποία καταφερόταν με πολύ σκληρά λόγια εναντίον τόσο της ίδιας όσο και αρκετών ακόμα προσώπων, που σύμφωνα με τον ίδιο αποτελούν «σκουπίδια που ανέλαβαν αυτόκλητα την πνευματική εκπροσώπηση τής χώρας και συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να φορτωθούμε στην πλάτη μας για 4,5 χρόνια την αριστερή συμμορία που μας κυβερνά».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής καταφέρθηκε εναντίον της Χαρούλας Αλεξίου, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, του Σταμάτη Κραουνάκη, του Παύλου Χαϊκάλη, της Νατάσας Μποφίλιου, της Άντζυς Σαμίου, του Γιάννη Ζουγανέλη, του Γιώργου Πάντζας, της Άννας Παναγιωτοπούλου , της Μυρσίνης Λοΐζου , της Έλενας Ακρίτα και της Άννας Βαγενά.

Η γνωστή ηθοποιός, αφού εξήγησε στον βουλευτή ότι ουδέποτε πήρε θέση δημόσια για κάποιο πολιτικό ζήτημα (εκλογές, δημοψήφισμα κλπ) και του επεσήμανε ότι μάλλον την μπέρδεψε με τον πατέρα της Ντίνο Καρύδη (ο οποίος είχε πράγματι εκφράσει δημόσια τη θέση του για το δημοψήφισμα του 2015), επιτέθηκε εναντίον του Γρηγόρη Ψαριανού με σκληρές εκφράσεις, ενώ σε κάποιο σημείο της ανάρτησής της σημείωσε με νόημα:

«Κι εγώ κύριε Ψαριανέ αντίθετα από σας, έχω δικαίωμα να σας εγκαλώ, γιατί απ το 2007 σας πληρώνω απ τους φόρους μου εφόσον εκλεχθήκατε με τον ΣΥΡΙΖΑ τη ΔΗΜΑΡ το ΠΟΤΑΜΙ και τώρα διεκδικείτε να το κάνετε με τη ΝΔ. Είμαι ο εργοδότης σας εδώ και 12 χρόνια. Εσείς αναγνωρίζετε φυσικά στον εαυτό σας το δικαίωμα αλλάζετε απόψεις, να κάνετε λάθος εκτιμήσεις και να εξελίσσεστε.», ενώ κλείνοντας ανέφερε:

«Βγείτε από κει μέσα. Σας έχει κάνει κακό. Σας έχει στεγνώσει. Παλέψτε για τη δημοκρατία αλλιώς. Για αρχή ξεκινήστε να το κάνετε αμισθί. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και πάρτε το ρίσκο. Συμφιλιωθείτε με τον εσωτερικό σας διχασμό και πηγαίνετε παρακάτω. Θα σας ξανανιώσει.Το είδος της Δημοκρατίας που κι εσείς τώρα πια αγαπάτε, πάει μαζί με την ελευθερία και την ανεκτικότητα. Αυτό για να το πετύχεις χρειάζεσαι ειρήνη και γαλήνη μέσα σου.Αν δε μπορείτε να το νιώσετε τουλάχιστον μιμηθείτε το.Καλή τύχη».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη:


Η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο