11 Απρ 2019

Έξαλλη η Scarlett Johansson με τους παπαράτσι: Θέμα χρόνου να σκοτώσουν κι άλλον «όπως την πριγκίπισσα Νταϊάνα»!


Πέντε αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια παραβίασαν όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας ακολουθώντας ...
τον σοφέρ της, ώστε οι φωτορεπόρτερ επιβάτες τους να μάθουν σε ποιο ξενοδοχείο διέμενε η ίδια με την τετράχρονη κόρη της




Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε κι άλλους θανάτους «σαν της πριγκίπισσας Νταϊάνα», προειδοποιεί η Scarlett Johansson, που πρόσφατα έγινε στόχος άγριας «καταδίωξης» από παπαράτσι, μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.

Σύμφωνα με τη σταρ του Χόλιγουντ, πέντε αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια παραβίασαν όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας ακολουθώντας τον σοφέρ της μετά το σόου, ώστε οι φωτορεπόρτερ επιβάτες τους να μάθουν σε ποιο ξενοδοχείο διέμενε η ίδια με την τετράχρονη κόρη της.

Όπως αναφέρει, οι οδηγοί τους δεν έκαναν μόνο επικίνδυνες προσπεράσεις αλλά έφτασαν στο σημείο να παραβιάσουν και φωτεινούς σηματοδότες!

Η 34χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι η εμπειρία αυτή την θορύβησε αρκετά. «Είναι θέμα χρόνου μέχρι να τραυματιστεί σοβαρά ή ακόμα και να σκοτωθεί ένας ακόμη άνθρωπος, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη δήλωση που εξέδωσε την Τρίτη, η Johansson αναφέρει ότι μετά την άγρια καταδίωξη των παπαράτσι «θεώρησε καθήκον της ως ανήσυχη πολίτης» να επισκεφτεί ένα κοντινό τμημα για να αναφέρει το συμβάν. 

Όπως φαίνεται όμως, τελικά αποφάσισε να μην ζητήσει την ποινική δίωξη των παπαράτσι, παρά το γεγονός ότι για την ίδια αποτελούν «stalker με εγκληματική στάση».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο