12 Απρ 2019

Επίσημο: Ο «Τζόρα» του «Game of Thrones» θα παίξει τον... Μπάτμαν! Ο Ίαν Γκλεν θα υποδυθεί τον Μπρους Γουέιν στη σειρά «Titans».


Η νέα ταινία για τον Μπάτμαν ψάχνει ακόμη τον Μπρους Γουέιν της μετά την αποχώρηση του Μπεν Άφλεκ, αλλά ...
η τηλεοπτική σειρά «Titans» βρήκε τον δικό της. Είναι ο Ίαν Γκλεν, που υποδύεται τον Τζόρα Μόρμοντ στο «Game of Thrones», όπως αποκάλυψε το Deadline.
Το «Titans» της Warner Bros. (που προβάλλεται και από το Netflix) ακολουθεί την ομάδα νεαρών υπερηρώων της οποίας ηγείται ο Ντικ Γκρέισον ή Ρόμπιν, ο γνωστός βοηθός του Μπάτμαν, και περιλαμβάνει επίσης τη Starfire, τη Raven και τον Beast Boy (άγνωστους σε όσους δεν έχουν εντρυφήσει στα κόμικς της DC). O Γκλεν θα εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν, που θα προβληθεί το φθινόπωρο, ως μεγαλύτερος σε ηλικία Μπρους Γουέιν που θέλει να διορθώσει την ταραγμένη του σχέση με τον Ρόμπιν και να βοηθήσει τους Titans να συνεχίσουν το δικό του έργο.


Στα 57 του χρόνια σήμερα (58 τον Ιούνιο) ο Σκωτσέζος Γκλεν είναι λίγο δύσκολο να φορέσει τη στολή και τη μάσκα, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Το πιο πιθανό πάντως είναι να τον δούμε σε ρόλο μέντορα της ομάδας.


Να σημειώσουμε βέβαια ότι στο φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς, o Μπάτμαν είχε εμφανιστεί με στολή και μάλιστα σκόρπιζε τον πανικό στη Γκόθαμ μέχρι που τον σκότωσε ο Ρόμπιν. Για να αποκαλυφθεί στη συνέχεια ότι όλο αυτό ήταν ένα όραμα του Ρόμπιν και δεν συνέβη ποτέ. Κάτω από τη στολή ήταν εναλλάξ δύο κασκαντέρ, οι Αλέν Μουσί και Μαξίμ Σαβαρίας. Δείτε στη συνέχεια το σχετικό βίντεο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο