5 Μαρ 2019

«Ζούσα ένα όνειρο»: Η απολογία της ηθοποιού για το «σουσάδικο της κόκας» στο Κολωνάκι - Συνεχίζονται οι απολογίες για το κύκλωμα ναρκωτικών


Με την απολογία της γνωστής ηθοποιού και συνιδιοκτήτριας του αποκαλούμενου «σουσάδικου της κόκας» ...
στο Κολωνακι συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση, που έχει οδηγήσει στο εδώλιο γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.
«Εχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του. Δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, που είχε μερίδιο στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, το οποίο φέρεται ως η έδρα μίας εγκληματικής οργάνωσης η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε ηθοποιούς, τραγουδιστές, επιχειρηματίες.


«Μου κάνει τρομερή εντύπωση»

Στη σύντομη απολογία της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η ηθοποιός περιέγραψε τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, ως έναν καλόκαρδο άνθρωπο, σχολιάζοντας: «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πραγμα».

Σχετικά με τους συγκατηγορουμένους της υποστήριξε ότι οι περισσότεροι της ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αφού δεν τους ήξερε ούτε τους έκανε παρέα, ενώ επέμεινε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή το γιο της, ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος, για να την ενημερώσει για όσα συνέβαιναν. «Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικα. Ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ήταν φιλικός και καλόκαρδος. Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα», ανάφερε στο τέλος της απολογίας της.


«Κέρασμα»

Μάλιστα, ο βασικός κατηγορούμενος κλήθηκε σήμερα να απολογηθεί συμπληρωματικά, καθώς ρωτήθηκε για συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Μεταξύ των συνομιλητών είναι και πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία θεωρείται σεξ σιμπολ της χώρας και παρότι είναι κατηγορούμενη δεν βρέθηκε στο δικαστήριο για να απολογηθεί. Ωστόσο, ο συνηγορός της έκανε λόγο για περιστασιακή χρηστρια. Πάντως ο βασικός κατηγορούμενος, υποστήριξε ότι η συνομιλία του με την ηθοποιό ήταν «κέρασμα». «Κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και ήπιαμε παρέα».

Λίγο νωρίτερα, είχε απολογηθεί και ο γιος της ηθοποιού, ο οποίος δήλωσε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. «Αν ήξερα, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας» υποστήριξε και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον συνέταιρο του, γνωστό παρουσιαστή που απολογήθηκε πριν λιγες ημέρες, λέγοντας: «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει καποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο».

Κατά τη συνεδρίαση, απολογήθηκαν ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι που αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας στην πλειοψηφία τους πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους. Πλέον αναμένεται η εισαγγελική πρόταση στις 21 Μαρτίου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο