6 Μαρ 2019

Παραδέχτηκε χρήση κοκαΐνης η Δήμητρα Ματσούκα - Το κυκλώμα ναρκωτικών με έδρα το εστιατόριο στο Κολωνάκι


Περιστασιακή χρήση κοκαΐνης παραδέχτηκε μέσω του συνηγόρου της η Δήμητρα Ματσούκα, στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων...
αναφορικά με την υπόθεση κυκλώματος ναρκωτικών με έδρα το εστιατόριο Li Li Shu στο Κολωνάκι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η ηθοποιός, το όνομα της οποίας περιλαμβάνεται στη μακρά λίστα των διάσημων κατηγορουμένων για την υπόθεση, δεν παρέστη αυτοπροσώπως στο δικαστήριο για να απολογηθεί.

Ο συνήγορός αναφερόμενος στις ηχογραφημένες συνομιλίες που την «καίνε», εξήγησε -σύμφωνα με το ίδιο σημοσίευμα- ότι οι επίμαχοι διάλογοι αφορούν ξεκάθαρα ίδια χρήση, επισημαίνοντας ότι η εντολέας του είναι περιστασιακή χρήστης και δεν έχει την παραμικρή σχέση με το κύκλωμα.

Άλλωστε, η Δήμητρα Ματσούκα ενεπλάκη στην υπόθεση εξαιτίας των συνομιλιών της με τον 53χρονο που καταγράφηκαν από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ. και αφορούσαν την αγορά κακαΐνης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Σε μια από αυτές, μάλιστα, φέρεται ότι τηλεφωνεί στον Σταύρο Περουκίδη για να προμηθευτεί ναρκωτικά και για φιλικό της πρόσωπο. Στη συμπληρωματική απολογία του ο 53χρονος κατηγορούμενος ρωτήθηκε από την έδρα για τις δυο επίμαχες συνομιλίες συνομιλίες με τη γνωστή πρωταγωνίστρια και υποστήριξε ότι επρόκειτο για «κεράσματα»!

Αναφερόμενος σε συγκεκριμένο διάλογο που οδήγησε σε ραντεβού με την ηθοποιό, είπε χαρακτηριστικά: «Με πήρε τηλέφωνο, ήταν για κεράσματα κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και την ήπιαμε μαζί» αναφέρει το δημοσίευμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο