4 Φεβ 2019

Δύο δεκαεννιάχρονα παιδιά κλέψανε τις καρδιές του κοινού στο κατάμεστο θέατρο Μπέλλος στη Πλάκα (Δείτε εικόνες)


Στο κατάμεστο θέατρο Μπέλλος, στην Πλάκα πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα του έργου ...
του Κώστα Παπαπέτρου «Οι Λευκές μας Νύχτες», 
εμπνευσμένου από το μυθιστόρημα του Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου, Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου.

Ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το θέατρο ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία των δύο δεκαεννιάχρονων ηθοποιών Ντένιας Ψυλλιά και Γιώργου Ντάβου. Χειροκρότησε ιδιαίτερα θερμά τόσο στη διάρκεια της παράστασης όσο και στο ιδιαίτερα επιτυχημένο rock & roll που χόρεψαν οι πρωταγωνιστές, και στο φινάλε που η Μαρσώ Φίλη απέδειξε ότι μ’ έναν μικρό σε διάρκεια ρόλο, μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός δημιουργία.


Η σκηνοθεσία απλή, λιτή και με γρήγορους ρυθμούς άφησε τους ηθοποιούς να βγουν μπροστά και να κερδίσουν τις θετικότερες εντυπώσεις τόσο των επώνυμων καλεσμένων όσο και των απλών θεατών της παράστασης.

Τα τραγούδια του Νέου Κύματος της δεκαετίας του ’60 γέμισαν το κοινό με νοσταλγία και ο Κώστας Βενετσάνος άνοιξε τη βραδιά τραγουδώντας a capella τη μεγάλη διαχρονική του επιτυχία «Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα» και μίλησε για την εποχή των μπουάτ της Πλάκας μιάς και το Θέατρο βρίσκεται σ’ αυτή την περιοχή.


Τα κοστούμια της Κατερίνας Κοντού απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο την εποχή του ’60 και οι χορογραφίες της Εύας Σταυρογιάννη ξεσήκωσαν το κοινό που καταχειροκρότησε στην υπόκλιση όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους: Άννα Φόνσου, Γιάννης Διαμαντόπουλος, Τζένη Ζαχαροπούλου, Δημήτρης Παπαγιάννης, Γιώργος Γαλίτης, Μανώλης Δεστούνης, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Χαριτίνη Καρόλου, Πωλ Σκλάβος, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γεωργία Σιακαβάρα, κ.α.Το έργο παίζεται στο Θέατρο Μπέλλος, Κέκροπος 1, Πλάκα.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3229889

Κάθε Παρασκευή στις 21:30 και Σάββατο στις 18:30

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο