8 Φεβ 2019

Θρίλερ με νεκρό μοντέλο - Το τελευταίο διάστημα προετοίμαζε δύο τηλεοπτικές εκπομπές


Νεκρό στο σπίτι του λίγες ώρες έπειτα από μυστηριώδη ανάρτησή του βρέθηκε 37χρονo μοντέλο και μητέρα τεσσάρων παιδιών. ...
Η Αλι Μακ Ντόνελ, η οποία θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα top models της Ιρλανδίας, 
πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθους φίλους, συγγενείς και συναδέλφους της, που κάνουν λόγο για μια γυναίκα γεμάτη ζωή και διάθεση για προσφορά.

Λίγες ώρες προτού γίνει γνωστή η τραγική είδηση, η Μακ Ντόνελ είχε αφήσει να εννοηθεί με ανάρτησή της στο facebook ότι κάποιος της είχε μιλήσει άσχημα. «Γιατί να μην υπάρχει πρόβλημα όταν ένας άντρας αποκαλεί μια γυναίκα χοντρή και άσχημη;» είχε γράψει, χωρίς να ξεκαθαρίζει σε ποιον αναφερόταν ή πότε συνέβη το εν λόγω περιστατικό.

Η αστυνομία, παρόλο που έκρινε ότι ο θάνατός της δεν μπορεί να θεωρηθεί ύποπτος, καλεί για κατάθεση άτομα που ήρθαν τελευταία σε επαφή μαζί της, δίνοντας διαστάσεις θρίλερ στη υπόθεση αναφορικά με το αν υπάρχουν «κρυμμένα» μυστικά γύρω από τον θάνατό της. «Δεν πιστεύεται ότι εμπλέκεται τρίτος στον θάνατό της, όμως όποιος είχε επικοινωνήσει πρόσφατα μαζί της θα κληθεί να καταθέσει στις Αρχές» αναφέρει πηγή μέσα από την ιρλανδική αστυνομία, προσθέτοντας ότι φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η Μακ Ντόνελ ήταν ανύπαντρη μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα οποία συνήθιζε να αναφέρει ως «ολόκληρος ο κόσμος» της. Είχε γίνει πρέσβειρα καμπάνιας για τον αυτισμό λίγο αφότου ο εννιάχρονος γιος της Χάρι και η δίχρονη κόρη της Σιένα διαγνώστηκαν με την πάθηση και είχε αφιερώσει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο της στην ενημέρωση της κοινής γνώμης για τον αυτισμό. Το τελευταίο διάστημα προετοίμαζε δύο τηλεοπτικές εκπομπές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο