21 Δεκ 2018

Υπόθεση ταξιτζή – ηθοποιού: Ολική ανατροπή από τον έλεγχο DNA


Ολική ανατροπή από τον έλεγχο DNA μπορεί να συμβεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του...
Star δεν ανιχνεύτηκε καμία ύποπτη ουσία 
ούτε στο αίμα του ηθοποιού, ούτε στου οδηγού ταξί. Επίσης, ο έλεγχος DNA έδειξε ότι δεν υπήρξε σωματική επαφή μεταξύ των δύο ανδρών, ενώ δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του 24χρονου στα αντικείμενα του ηθοποιού που κατασχέθηκαν.

«Έλα ρε πατέρα σ΄ αγαπάω», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Καρκά στον πατέρα του μόλις πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα. Ο 29χρονος κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης.

«Από εδώ και πέρα το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να βγει από τη φυλακή και ήρεμος και ήσυχος να μπορέσει στα σταθεί στα πόδια του μετά τον διασυρμό ο οποίος του έγινε» τονίζει ο πατέρας του, Αντώνης.

Ο δικηγόρος του οδηγού ταξί, Πάνος Παναγιωτόπουλος, όμως, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», είπε πως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τον βιασμό του ταξιτζή από αντικείμενο, «το οποίο στη συνέχεια το πέταξε ο κατηγορούμενος;».

Ο 29χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι κακοποίησε τον οδηγό το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου. Μαζί κατέληξαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τον ταξιτζή αρχικά να ζητάει από τους γιατρούς να βοηθήσουν τον ηθοποιό, ο οποίος ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Λίγο αργότερα όμως ο νεαρός ισχυριζόταν ότι δε νιώθει καλά ο ίδιος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο