8 Νοε 2018

Οι Sbaraquack συνεντευξιάζονται στο Paraskinia.com με τον Στέφανο Καρυδάκη πριν το νέο τους Live


Όταν μπείτε στο προφίλ των  Sbaraquack στο Facebook θα διαβάσετε το παρακάτω κείμενο στις πληροφορίες τους.... 
"Το καλοκαίρι μας αρέσει να αράζουμε και να κολυμπάμε σε λίμνες και το φθινόπωρο πετάμε σε θερμότερες περιοχές και επανερχόμαστε την άνοιξη."



Τους πρόλαβα πριν πετάξουν για το επόμενο Live και μέσα σε ένα κλίμα χαράς και ευτυχίας μιλήσαμε για λίγο είναι η αλήθεια, με τον τραγουδιστή της μπάντας Δημήτρη Σκούρτη η και αλλιώς "ο Πάπιας"  μιας και είχαν ξεκινήσει τις πρόβες για το Live που θα κάνουν αύριο Παρασκευή 09/11 στο Apolis στην Πετρούπολη


Στα γρήγορα λοιπόν....

-Καλησπέρα Δημήτρη! Ας ξεκινήσουμε με μια ερώτηση που ήθελα πολύ να σας κάνω από τότε που σας πρωτοεντόπισα και να με συγχωρήσεις, αλλά.................. Πώς ξεφυτρώσατε?

Μμμμ.... Ζόρικη ερώτηση.... Είμαστε από τους καρπούς που δύσκολα ευδοκιμούν σε κλίματα εύκρατα, είμαστε περισσότερο τροπικού κλίματος μανιταράκια εμείς! ΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!! 

Η αλήθεια είναι αρκετά κοντά πάντως... Αποτελούμε μια παρέα Αθηναίων που παρόλα αυτά είμαστε από το χωριό... διαφορετικό ο καθένας! Έλα όμως που βρεθήκαμε στην ίδια πόλη ! Καλό το θεωρούμε αυτό, τουλάχιστον εμείς.... :P


-Τι σχέσεις έχετε με το κοινό σας?

ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ! Είμαστε της λογικής να μιλάμε με το κοινό μας και να θέλουμε να έχουμε επαφές με αυτό, ούτως ώστε να υπάρχει ουσιώδης επικοινωνία, να παίρνουμε feedback, ιδέες και να ανανεωνόμαστε μέσα από αυτό. Μετά από κάθε εμφάνισή μας τριγυρνάμε μέσα στον κόσμο και μιλάμε με αυτούς για οποιοδήποτε θέμα, πιάνουμε συζητήσεις κανονικά! Γι' αυτό σας το λέμε ανοιχτά:

ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ να μας στέλνετε μηνύματα και να μας λέτε ό,τι θέλετε και πιστεύετε... ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !!!


-Σε τι κοινό πιστεύεις ότι απευθύνεστε?

Πιστεύω ότι απευθυνόμαστε σχεδόν σε οποιονδήποτε μας ακούσει. Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό, αλλά ακριβώς επειδή τα ερεθίσματά μας είναι σχεδόν όλα τα είδη μουσικής που μπορεί να φτάσει στα αυτιά μας, η επικαιρότητα, η τηλεόραση, τα social media και γενικότερα η καθημερινότητα όλων ημών μα και των ανθρώπων γύρω μας και σύμφωνα με αυτά διαμορφώνουμε το πρόγραμμά μας, είναι επακόλουθο το να έχει κάτι - αν όχι πολλά - να πει αυτό που κάνουμε σε όλους τους ανθρώπους που θα τύχει να μας ακούσουν.


-Υπάρχει μια ζωντανή εμφάνιση για αύριο Παρασκευή 09/11. Μίλησέ μας γι' αυτή.

Sbaraquack Live @Apolis και συγκεκριμένα στο χώρο Scherzo! Το Apolis αποτελεί ένα βασικό σταθμό της μπάντας κάθε χρόνο και για αρκετές εμφανίσεις μέσα στο χρόνο.

Δεν μπορούμε λοιπόν παρά να ανυπομονούμε γι' αυτήν, σε έναν χώρο που μας έχει φιλοξενήσει και έχει παρτάρει μαζί μας τόσο όμορφα!


-Ποια είναι η σχέση σας με τον κύκλο?

Ώπα.... Τι παγίδα είναι τούτη? Κάποιος σου μίλησε, έτσι? χαχαααααααα

Πολλά, πάρα πολλά σχετίζονται με τον κύκλο, με έναν κύκλο στη ζωή μας... πώς μπορεί εμάς να μας αφήσει ανεπηρέαστους? 

Για να μη μακρηγορώ, "Κύκλος", ή κάτι σε σχέση με τον κύκλο θα είναι ο τίτλος που θα ντύσουμε το 1ο ολόδικό μας μουσικό εγχείρημα (τραγούδι, δηλαδή...). Ακόμα είναι νωρίς βέβαια, αλλά είμαι ιδιαίτερα περήφανος να σας το ανακοινώσω!


-Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο σας μουσικό εγχείρημα και στο αυριανό Live. Θα είμαι εκεί να σας χαρώ.

Ευχαριστώ πολύ εκ μέρους των Sbaraquack. Θα σε περιμένουμε για να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να παρτάρουμε όλοι μαζί!  Μιλάμε για το Απόλυτο κέφι, χορό και τραγούδι.
Επίτρεψέ μου να αναφέρω όλους τους συντελεστές του 
Sbaraquack

Η μπάντα αποτελείται από τους:

Σκούρτης "Πάπιας" Δημήτρης                        - Φωνή

Τριανταφύλλου "DubaDuba" Κωστής             - Μπάσο

Λαμπάδης "Chon Tros" Γιώργος                     - Κιθάρες

Φραγκούλατζης "Snoopy" Αλέξανδρος           - Τύμπανα


Επόμενο ραντεβούΠαρασκευή 09/11 στο Apolis στην Πετρούπολη

Πληροφορίες: Apolis ☎️: 2105060620, Άλσος Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη


Είσοδος ελεύθερη


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο