11 Νοε 2018

Τα party ακολασίας του Freddie Mercury


Νάνοι που σέρβιραν ναρκωτικά, γuμνοί σερβιτόροι και εικόνες από τα πριβέ party ενός θρύλου της μουσικής. ...
Με αφορμή τη ταινία που βγαίνει για τη ζωή του Freddie Mercury, που αναμένεται να σπάσει ταμεία, έρχονται στο φως ιστορίες γύρω από τον θρύλο της ροκ.

Μια προσωπικότητα που τραβούσε σαν μαγνήτης τα φώτα της δημοσιότητας, το απολάμβανε, και έδινε στο κόσμο εικόνες από το τι γίνεται πίσω από τις πόρτες των πριβέ πάρτυ των διασημοτήτων.

Μια τέτοια ιστορία από τα 39 του γενέθλια στο Μόναχο, στο club Henderson, ήρθε στο φως. Ο τραγουδιστής των Queen, κάλεσες μερικές εκατοντάδες φίλους του και οργάνωσε μια βραδιά με άφθονο αλκοόλ, σκληρά ναρκωτικά και σeξουαλικά όργια.


Δεν ήταν η πρώτη φορά που διοργάνωνε πάρτυ ακολασίας, αφού το είχε επαναλάβει το 1978, στο ξενοδοχείο Fairmont, στο γαλλικό New Orleans Quarter, αλλά και στην Ίμπιζα ένα χρόνο πριν.

Μια προσωπικότητα που τραβούσε σαν μαγνήτης τα φώτα της δημοσιότητας

Για να πάρετε μια γεύση από την ατμόσφαιρα αυτών των πάρτυ, κάντε εικόνα νάνους να σερβίρουν βολιβιανή κόκα, γυμνούς σερβιτόρους να σερβίρουν αλκοόλ, και μοντέλα που χρησιμοποιούνταν για να σνιφάρουν πάνω τους ναρκωτικά.


Στη βιογραφία του Freddie που κυκλοφόρησε το 2012 από την Lesley-Ann Jones, με τίτλο Mercury: An Intimate Biography of Freddie Mercury, ο Elton John αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Mercury λέγοντας ότι πηγαίναν σε πάρτι κάθε μέρα. Δεν δίσταζε να κλείνει αεροπορικά εισιτήρια για φίλους του, από κάθε γωνιά του κόσμου, ώστε να παρευρεθούν στα θρυλικά event του.

Κοντινοί του φίλοι περιγράφουν έναν άνθρωπο που φοβόταν το θάνατο, και βιαζόταν να ζήσει εμπειρίες πριν φύγει. Θρύλος επί σκηνής, θρύλος και στη προσωπική του ζωή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο