29 Οκτ 2018

Βούλιαξαν τα social media από τα μηνύματα ηθοποιών για το κλείσιμο του Mega [εικόνες]


Με μία ανάρτηση στα social media αποχαιρέτησαν οι περισσότεροι ηθοποιοί τον τηλεοπτικό σταθμό που τους ...
«αγκάλιασε» όλα αυτά τα χρόνια, το Mega.




Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι ηθοποιοί αναρτώντας ένα μαύρο φόντο καθώς και μία φωτογραφία από την σειρά όπου έπαιζαν, αποχαιρέτησαν έτσι το κανάλι που έριξε αυλαία λίγο πριν συμπληρώσει 30 χρόνια λειτουργίας.


Μερικά από τα μηνύματα γνωστών ηθοποιών που πέρασαν από το Mega:


Σμαράγδα Καρύδη: «Η ζωή αλλάζει δίχως να κοιτάζει τη δικιά σου μελαγχολία... #σευχαριστώγιάόλα #mega #megamou».


Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Οχι ...γιατι υπάρχει !! Στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου! Παρακολουθώντας το σαν θεατής και υπάρχοντας με το σημα του πανω απ το κεφαλι μου καμποσες φορες!! Ευγνώμων για οτι εζησα!! #εισαιτοταιριμου #δέκαμικροίμήτσοι #σκυλισιαζωη #safesex #μελενεβαγγελη».


Ευγενία Δημητροπούλου: «Καληνύχτα Mega μας! Ευχαριστούμε και ευ χαριστώ για όλα! #megatv».


Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Η συχνότητα μόλις σταμάτησε να εκπέμπει. Το Mega όμως δεν ήταν συχνότητα, ήταν άνθρωποι: εργαζόμενοι, δημιουργοί και θεατές. Αυτοί είναι ακόμα εδώ. Τίποτα δεν τελειώνει, όλα αλλάζουν μορφή. Σε χαιρετώ με ευγνωμοσύνη, κι απ’ τις δυο πλευρές της οθόνης. #mega #thetimestheyareachangin».

Γιώργος Καπουτζίδης: «Σε ευχαριστώ για όλα. Ήσουν το σπίτι μου...μαζί σου έκανα τα όνειρα μου πραγματικότητα...αντίο για πάντα. #mega #megamou #savvatogennimenes #stoparapente #ethnikielladosmega #thetwenty #justthe2ofus #pareastinkouzina #denexologia».


Μαριάννα Τουμασάτου: «ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ....ΝΙΑΤΑ.....ΜΝΗΜΕΣ....... ΤΑ ΛΑΘΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ!!!».


Αθηνά Οικονομάκου: «Σαν ψέμα μου φαίνεται.. 7 ολόκληρα χρόνια, χιλιάδες ώρες γυρισμάτων, εκατοντάδες επεισόδια… και κάπως έτσι έγιναν τα όνειρά μου πραγματικότητα.. Αντίο MEGA μου. Σ´ευχαριστώ και σ´ευγνωμονώ για όλα, εσένα και τους ανθρώπους σου»


Κάτια Νικολαΐδου: «Αυτό ήταν..... Χώρεσαν τα όνειρά μας , οι χαρές μας, οι λύπες μας, οι φιλοδοξίες μας, οι επιτυχίες μας σ ένα μαύρο πανί .... Απομεινάρι μιας χρυσής εποχής που δύσκολα θα επιστρέψει. Οικογένειες στο δρόμο , Ηθοποιοί απλήρωτοι ακόμα.... Αυτή είναι η εικόνα που μας αντιπροσωπεύει σήμερα. ...Ελλάδα σ ευχαριστούμε».


Δήμητρα Κολλά: «Το mega ήταν και θα είναι πάντα στην καρδιά μου... Το λυπάμαι είναι λίγο για όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 10 χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο... Εύχομαι τα κακός κείμενα που "κάποιοι" οδήγησαν όλους μας σε άσχημες κ δύσκολες καταστάσεις να μείνουν για πάντα στο παρελθόν κ να μην έχουν μιμητές...».


Αργύρης Αγγέλου: «Αντίο MEGA MOU... #megatv #megamou #savvatogennimenes #para5».


Μαρία Ανδρούτσου: «Mega μου!! Πόσες ώρες γυρισμάτων, πόσες όμορφες και δύσκολες στιγμές ,πόσες αναμνήσεις, πόσες συγκινήσεις....ποσο τυχερη και ευγνώμων νιώθω !!!! ΑΝΤΙΟ❤️ #megatv #penintapeninta #greektv #actorslife #shooting #greektvseries #lovemyjob #grateful #lucky #megachannel #actress»



Ερμόλαος Ματθαίου: «Πάει λοιπόν και ο εραστής..χάθηκε κάπου στα δυτικά προάστια...».


Δημήτρης Τσακάλας: «Τέλος εποχής....».


Χρήστος Σαπουντζής: «Μακάρι οι αναμνήσεις απ την αληθινή ζωή, να σας πλημυρίζουν τόση αγάπη, όση σας γέμισαν οι αναμνήσεις του ΜEGA».


Κωνσταντίνα Κλαψινού: «#mega #dikaiosi #klemmenaoneira #vasiliades Κι εγώ ευχαριστώ!!!!!!».

Φώτης Σεργουλόπουλος: «This is the END. Αυτό είναι ένα απόσπασμα από την τελευταία εκπομπή που πολύ περήφανα μπορώ να πω πως έγινε ορόσημο για τα μετέπειτα πρωινά προγράμματα ακόμα μέχρι και σήμερα. Το "Σαν Στο Σπίτι Σας" κατάφερε να γίνει αυτό που πολλοί αγάπησαν, διότι δημιουργήθηκε στο συγκεκριμένο κανάλι, με αυτές τις υποδομές και κυρίως επειδή ήταν στελεχωμένο από ανθρώπους δημιουργικούς, με όραμα, ιδέες, ελεύθερους στη σκέψη, στο πνεύμα, μοντέρνους, με διάθεση να ακούσουν, έτοιμους να υλοποιήσουν και την πιο "προχωρημένη" πρόταση και κυρίως γιατί όλοι αυτοί είχαν έναν κοινό στόχο: να κάνουν καλή τηλεόραση. Τον Ιούλιο του 2003 η συγκίνηση ήταν μεγάλη γιατί μέσα μας όλοι καταλαβαίναμε ότι κλείναμε έναν κύκλο που δεν θα ξανάνοιγε ποτέ ενώ ο καθένας θα συνέχιζε τον δρόμο του κρατώντας στο μυαλό του αυτή τη δημιουργική συγκυρία. Αισθάνομαι τυχερός που βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος γιατί σε αυτό το "Σπίτι" χρωστάω όλα όσα έκανα στην μετέπειτα τηλεοπτική και όχι μόνο ζωή μου. Σας ευχαριστώ Φρόσω, Πέτρο, Έλενα, Λοΐζο, Κατερίνα, Άρη... και είναι μακριά η λίστα. Αυτά. #mega #megamou #sanstospitisas».


Υρώ Λούπη: «Τι να πω ...μου σκίζει την καρδιά».



Τζένη Ιωακειμίδου: «Αντίο Mega μου».



Γιολάντα Μπαλαούρα: «Κι εγώ σε ευχαριστώ Mega mou για όλα ...».


Νίκη Παλληκαράκη: «Έπεσε λοιπόν το μαύρο σε πλάνο των απίθανων «Απαράδεκτων».. Ε λοιπόν απαράδεκτο που σ’εγκατέλειψαν αυτοί που δεν έπρεπε ..δεν ήσουν μόνο επιχείρηση ή σίγουρα όχι για τους εργαζόμενους σου που ήταν εκεί «να σου κλείσουν τα μάτια»...Θυμός για πολλά λάθη αλλά μεγάλη η θλίψη μου για το τέλος μιας μεγάλης τηλεοπτικής ιστορίας σχεδόν 30 χρόνων..Προσωπικά σ’ευχαριστώ για τις ατέλειωτες ώρες πτήσης με τους ανθρώπους σου και πάντα θα σου χρωστάω την τηλεοπτική μου ενηλικίωση !!!Αντίο megamou #παράλληλοιδρόμοι #αριστοτεληςοαριστος #φεύγα #φιλοδοξίες #ήρθεκιεδεσε #ίχνη #επταθανασιμεςπεθερες #ηζωητηςαλλης #χαράαγνοείται#δικαίωση».



Φιλίτσα Καλογεράκου: «Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική στεγη...Ομορφες αναμνήσεις... Δεν θα πω αντίο, το ΑΝΤΙΟ ειναι οριστικο....Θα πω ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ...#megasynexizoume #rip».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο