1 Οκτ 2018

Άβα Γαλανοπούλου: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έδειξε πόσο άνδρας είναι


Μετά από τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με τον πρώην σύντροφό της η Άβα Γαλανοπούλου ...
άνοιξε την καρδιά της στο Ooh la la και τη Σάσα Σταμάτη 
και μίλησε για την επόμενη μέρα αλλά και τον άνθρωπο που της στέκεται όλο αυτό το διάστημα.

«Το προσπαθώ! Είμαι και εγώ ένας από τους ανθρώπους που προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα όποια προβλήματα με αντοχή, υπομονή και κουράγιο. Αντλώ δύναμη από πολλά πράγματα. Πρώτα από όλα από που την αντλείς… από την αγάπη. Από την αγάπη για τη ζωή, από την αγάπη που εισπράττεις από αυτούς που σε αγαπούσαν πάντα και σε αγαπούν. Εννοείται πως κάποιοι στα δύσκολα σε ξεχνούν. Αυτό συμβαίνει πάντα. Με μαθηματική ακρίβεια. Η ζωή σου κάνει κάτι άλλο. Ένα φοβερό δώρο… σου φέρνει ανθρώπους από το πουθενά. Εξαφανίζονται αυτοί που θεωρούσες «δεδομένους», οι πολύ κοντινοί και η ζωή σου φέρνει δώρα. Ανθρώπους που δεν περίμενες. Έχω τόσα άλλα στο κεφάλι μου που δεν το σκέφτομαι ακόμα αυτό. Ας πάνε καλύτερα τα πράγματα για εμένα και ας γίνει και αυτό. Αλλά δεν είναι προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή να ερωτευτώ.

Με την ιστορία… είμαστε σε φάση που έχουμε μπροστά μας πολύ αγώνα. Δεν μου επιτρέπει ο δικηγόρος μου να μιλάω για αυτό επειδή δεν έχει λήξει η υπόθεση. Εγώ για εμένα θα ήθελα να ξαναβρώ τη ζωή μου, την ηρεμία μου, την ψυχική μου γαλήνη», ανέφερε η ηθοποιός που ανάμεσα στα πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της και δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Από τα μεγαλύτερα δώρα που έχω πάρει στη ζωή μου χωρίς να το περιμένω, ήταν που ήρθε στο πλευρό μου ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Όσο ζω δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ήταν σπουδαίο αυτό που έκανε ο Σπύρος. Φοβερό. Δεν ξέρω τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Εύχομαι πραγματικά ο Θεός να του δίνει όλα τα καλά γιατί το αξίζει. Πάντα τον είχα στην καρδιά μου τον Σπύρο, απλά έδειξε πραγματικά πόσο άντρας είναι με αυτό που έκανε»
Πηγή: protothema.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο