5 Οκτ 2018

Ο Τομ Χανκς απαντά για τα περί συμμετοχής του σε εκδήλωση του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτιστικής Διπλωματίας


Λίγες ώρες μετά την καταγγελία της συζύγου του Ρίτα Γουίλσον ότι το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτιστικής Διπλωματίας χρησιμοποιεί ...
το όνομα του Τομ Χανκς, 

ο ίδιος ο ηθοποιός μέσω του λογαριασμού του στο Twitter στέλνει σχετικό μήνυμα στους «φίλους του στην Ελλάδα».

«Κάποιος ισχυρίζεται ότι θα εμφανιστώ σε εκδήλωση στην Αθήνα κάτι που δεν είναι ούτε υπήρξε ποτέ αλήθεια. Εισιτήρια πωλούνται με την υπόσχεση της παρουσίας μου», γράφει χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς και συμπληρώνει «δεν έχω μιλήσει με κανέναν σχετικά με την πιθανότητα παρουσίας μου στην εκδήλωση και οι διοργανωτές δεν είναι ειλικρινείς σε ό,τι αφορά την επικοινωνία μαζί μου. Προσέξτε να μην σας εξαπατήσουν».

Χθες, η Ρίτα Γουίλσον ανέφερε σε ξεχωριστή ανάρτηση πως ο ηθοποιός δεν αναμένεται να παραστεί σε καμία εκδήλωση στην Ελλάδα, επισημαίνοντας μάλιστα πως η πρόσκληση είναι αναληθής και πως πρόκειται περί απάτης.

Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, απευθύνει παράκληση προκειμένου να αναδημοσιευθεί η ανακοίνωσή της. Παρέθεσε μάλιστα τη σχετική πρόσκληση όπου αναφέρεται το όνομα του συζύγου της, αναλυτικά οι ομιλητές και ο χώρος της εκδήλωσης.

Επίσης, σε ξεχωριστή αναφορά που κάνει η Ρίτα Γουίλσον προς το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτιστικής Διπλωματίας σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα ψέμα που πρέπει να αποκαλυφθεί το Ιδρυμα απαντά ότι «πρόκειται για φιλανθρωπική εκδήλωση» και ότι έχει υπογραφεί συμβόλαιο με τον Τομ Χανκς το οποίο η σύζυγος του ηθοποιού καλεί να δοθεί στη δημοσιότητα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο