24 Οκτ 2018

Ράπερ σκοτώθηκε πέφτοντας από το φτερό αεροπλάνου σε γυρίσματα για βιντεοκλίπ - Εκπαιδευόταν εδώ και μήνες για το συγκεκριμένο κόλπο


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ράπερ από τον Καναδά στη διάρκεια γυρισμάτων για ένα βιντεοκλίπ, καθώς έπεσε ενώ ...
περπατούσε πάνω στο φτερό ενός αεροπλάνο. 




Ο Jon James McMurray, γνωστός στη μουσική βιομηχανία με το όνομα Jon James, έκανε γυρίσματα μαζί με μια ομάδα που φτιάχνει βίντεο με κασκαντέρ να επιδίδονται σε διάφορα ακροβατικά με αεροπλάνα κι αλεξίπτωτα. 

Ο μάνατζερ του 34χρονου είπε πως ο ράπερ είχε εκπαιδευτεί «εντατικά» για το συγκεκριμένο κόλπο, αλλά ενώ περπατούσε πάνω στο φτερό του αεροπλάνου, το μικρό Τσέσνα έκανε έναν ελιγμό προς τα κάτω. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο McMurray κρατήθηκε πάνω στο φτερό περισσότερο από όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ανοίξει εγκαίρως το αλεξίπτωτο. Ο 34χρονος ράπερ πέθανε από την πρόσκρουση στο έδαφος, ενώ το αεροπλάνο προσγειώθηκε κανονικά λίγο αργότερα.

Φίλοι του McMurray εξέφρασαν την θλίψη τους για τον θάνατό του, κάνοντας λόγο για ένα «απίστευτο ταλέντο» στη μουσική. Ο Rory Wayne Bushfield, που τον γνώριζε από παιδί, είπε στην βρετανική Star πως ο ράπερ έκανε εκπαίδευση για το συγκεκριμένο κόλπο εδώ και μήνες. «Είχε προγραμματίσει τα πάντα. Θα έπρεπε να κινηθεί ευθεία. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι τι ακριβώς συνέβη εκεί πάνω», σχολίασε ο ίδιος.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο