24 Σεπ 2018

Η πραγματική βίλα του Mr. Grey είναι πολύ πιο εντυπωσιακή από την κινηματογραφική


Η υπερπολυτελής κατοικία βρίσκεται στο Los Angeles και αποτελεί τη μόνιμη κατοικία του ηθοποιού. ...Όποιος έχει δει τις ταινίες του πασίγνωστου βιβλίου 50 Shades of Grey, σίγουρα θα θυμάται το υπερπολυτελές σπίτι του βαθύπλουτου και απαιτητικού Mr. Grey και το οποίο είχε υπέροχη διακόσμηση και θέα, ενώ μετρούσε πολλά τετραγωνικά.

Μόλις όμως δείτε την πραγματική κατοικία του νεαρού ηθοποιού που υποδύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην εν λόγω σειρά ταινιών, θα συμφωνήσετε στο ότι η κινηματογραφική, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτήν την εντυπωσιακή έπαυλη. Το σπίτι του Jamie Dornan, το οποίο βρίσκεται στο Los Angeles, δεν έχει καμία σχέση με το kinky ύφος που θα περιμένατε, ενώ ολόκληρη η διακόσμηση του, δείχνει ότι ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δεν επιδιώκει το να προκαλεί.

Η βίλα, που καταλαμβάνει 233 τ.μ. στην περιοχή Nichols Canyon, έχει χαρακτηρισθεί από πολλούς ως ένα αρχιτεκτονικό διαμάντι και όχι άδικα, αφού κατασκευάσθηκε από έναν από τους καλύτερους αρχιτέκτονες παγκοσμίως, τον Edward H. Fickett, το 1959.

Όσο για το διαθέτει η εν λόγω έπαυλη, αρκεί να αναφέρουμε ότι έχει τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι η μεγάλη κρεβατοκάμαρά, με δικό της σαλόνι, γραφείο και διπλό μπάνιο, τέσσερα μπάνια, ένα μεγάλο σαλόνι με δυο καθιστικά με τζάκι, πισίνα, spa, barbeque και φυσικά, περιτριγυρίζεται από τεράστιες τζαμαρίες.

Τι λέτε, εσείς θα μένατε μαζί του;Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο