24 Σεπ 2018

Ελένη Ράντου: «Έχω πολύ επιθετικές τάσεις και ακραίες μεταβολές»


Αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς και μια από τις πιο αγαπημένες του κοινού. ...Ο λόγος για την Ελένη Ράντου η οποία με αφοπλιστική ειλικρίνεια τολμά να μιλήσει για τα ελαττώματά της χωρίς να φοβάται ότι θα «τσαλακώσει» την εικόνα της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Downtown, η ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι αρκετά νευρική, καθώς πολλές φορές δεν της είναι εύκολο να ελέγξει τον θυμό της.

«Για πολλά χρόνια ήμουν ανυπόμονη. Ανυπόμονη για τα πάντα. Ήθελα όλα να έρχονται γρήγορα. Νόμιζα ότι αν κάνεις κάτι καλό σήμερα, αύριο θα έχεις τελειώσει, θα έχεις φτάσει εκεί που ήθελες. Τώρα το έχω δουλέψει πολύ και η υπομονή έχει μπει στη ζωή μου. Είχα αυτήν τη δυτική νοοτροπία «είμαι γρήγορη, άρα πολύ γρήγορα θέλω και το αποτέλεσμα». Γενικά; έχω πολλά ελαττώματα Και το νευρικό μου σύστημα δεν νομίζω ότι είναι το πιο αξιόπιστο», λέει, προσθέτοντας:

«Αν κάπου μπάζει όλη μου η προσωπικότητα, μπάζα στο νευρικό μου σύστημα. Έχω ακραίες μεταβολές -από την πολλή χαρά στην πολλή λύπη- και αγχωτική διαχείριση πολλών πραγμάτων. Έχω πολύ επιθετικές τάσεις. Βρίζω πολύ και θυμώνω. Και το χειρότερο είναι ότι θυμώνω πάρα πολύ με μένα Γίνομαι με τον εαυτό μου πολύ επικίνδυνη! Υπάρχουν δηλαδή στιγμές που λέω «δεν είμαι εγώ». Δεν μου αρέσουν αυτές οι στιγμές. Τις δουλεύω, αλλά αυτές υπάρχουν. Και αυτό που με θυμώνει περισσότερο είναι ότι αυτές οι στιγμές μπορεί να μην προκύπτουν από κάτι σοβαρό, αλλά γιατί βρήκα κίνηση στον δρόμο ή ξέχασα κάτι στο σπίτι. Γενικά, προσπαθώ να αντικατοπτρίζομαι στην τέλεια εικόνα που θέλω για μένα», καταλήγει

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο