21 Αυγ 2018

Βίντεο: Ο ρόκερ Marilyn Manson κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας - Δείτε το video


Μια ξαφνική αδιαθεσία, που προκάλεσε μάλιστα και την κατάρρευσή του επί σκηνής, ανάγκασε ...
τον Marilyn Manson να διακόψει εσπευσμένα τη συναυλία του στο Χιούστον του Τέξας, το περασμένο Σάββατο.Σύμφωνα με το Houston Press, οι πρώτες ενδείξεις ότι κάτι πήγαινε στραβά υπήρξαν ήδη πριν την έναρξη της συναυλίας, όταν ζητήθηκε από τους φωτογράφους να αποχωρήσουν από το μπροστινό μέρος της σκηνής, επειδή «ο Μάνσον αισθανόταν πολύ αδιάθετος και δεν ήθελε να φωτογραφηθεί».

Ο μουσικός με την χαρακτηριστική extreme εμφάνιση ανέβηκε στη σκηνή με καθυστέρηση, και τραγούδησε μερικά από τα πιο γνωστά του κομμάτια χωρίς να κινείται ιδιαίτερα και με ένα εμφανές τρέμουλο στη φωνή του. Σε βίντεο που τράβηξε ένας φαν, ο Manson εμφανίζεται να παραπονιέται για συμπτώματα θερμοπληξίας. Λίγα λεπτά αργότερα, και ενώ τραγουδούσε την γνωστή διασκευή του Sweet Dreams των Eurythmics, ο ρόκερ κατέρρευσε πάνω σε μία οθόνη.

Παρόλο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την απομάκρυνσή του από τη σκηνή, ο Rob Zombie που εμφανίστηκε με την μπάντα του, τους White Zombie μετά τον εκκεντρικό ρόκερ έκανε την εξής ανακοίνωση: «Ο αγαπητός μου φίλος κ. Manson είναι λίγο άρρωστος. Μάλλον βρίσκεται στο πούλμαν της περιοδείας και νιώθει σαν σκ@τα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Manson βγαίνει ξαφνικά «εκτός μάχης» κατά τη διάρκεια συναυλίας του. Τον περασμένο Οκτώβριο και ενώ τραγουδούσε ξανά στη σκηνή το Sweet Dreams, ένα κομμάτι του σκηνικού έπεσε πάνω του και τον τραυμάτισε σοβαρά, με αποτέλεσμα να ακυρώσει μεγάλο μέρος της περιοδείας του στις ΗΠΑ.

Τελικά τα «γλυκά όνειρα» των Eurythmics μάλλον έχουν βγει... ξινά στον τραγουδιστή, που ίσως πρέπει να αναθεωρήσει την ένταξη τους στην setlist των gig του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο