1 Αυγ 2018

«Εγώ είμαι η Τζένη Καρέζη, δεν μπορείς να με κερατώνεις»


Η Τζένη Καρέζη και ο Ζάχος Χατζηφωτίου παντρεύονται στις 7 Μαΐου του 1962. Ζουν μαζί στο ...
Κολωνάκι αλλά τα θέλω τους είναι άλλα.




Η Τζένη αγαπά τη δόξα, ο Ζάχος το χρήμα. Κάθε πρωί στις εννιά εκείνος πρέπει να είναι στο γραφείο του στον Πειραιά. Εκείνη κοιμάται μέχρι αργά το μεσημέρι.

Τα βράδια εκείνος γυρνά σπίτι κουρασμένος, μιλά ξανά για επιχειρήσεις και λεφτά. Εκείνη απουσιάζει αφού έχει διπλές παραστάσεις μέχρι τη μία τα μεσάνυχτα.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου θα αποκαλύψει για εκείνη την περίοδο: «Δεν χωρίσαμε διότι βαρεθήκαμε, αλλά επειδή δεν βρισκόμασταν ποτέ. Εργαζόμασταν πολύ και οι δύο και έτσι δημιουργήθηκε μια απόσταση μεταξύ μας…Ύστερα, ήμουν υποχρεωμένος να κάνω συνεχώς ταξίδια λόγω δουλειάς. Υπήρχαν διάφοροι καλοθελητές που με έβλεπαν στο εξωτερικό και πήγαιναν και της έλεγαν παράλογα πράγματα. "Tον είδαμε με μια καλλονή εδώ, τον είδαμε με μια άλλη εκεί". Σε κάθε πόλη, είχα και από μια ερωμένη»!

To 1964 χωρίζουν και γίνονται ξανά πρωτοσέλιδο. Αυτή τη φορά για τους λόγους που οδήγησαν στο ξαφνικό διαζύγιο. Για την ιστορία πάντως, η τελευταία ατάκα της Τζένης, πριν χωρίσει, είναι η εξής: «Εγώ είμαι η Τζένη Καρέζη, δεν μπορείς να με κερατώνεις».
Πηγή: zappit.gr/Down Town

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο