6 Ιουν 2018

Chris Hemsworth: Η επόμενη ταινία «Εκδικητές» θα είναι ακόμα πιο σοκαριστική


Χωρίς αμφιβολία, η προηγούμενη ταινία των σίκουελ της Marvel, «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας»...
, άφησε τους φαν με πολλά ερωτηματικά αλλά και μεγάλη προσμονή για τη συνέχεια. 
Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ ακόμη αφού η επόμενη ταινία των «Εκδικητών» θα βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 3 Μαΐου το 2019, και σύμφωνα με έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Chris Hemsworth ή αλλιώς Thor, θα μας σοκάρει ακόμα περισσότερο.

«Αν σοκαριστήκατε από το «Εκδικητές: ο Πόλεμος της Αιωνιότητας», πιστεύω ότι η συνέχεια θα σας σοκάρει ακόμη περισσότερο, για εντελώς διαφορετικούς λόγους» δήλωσε ο ίδιος, ενώ για τη προηγούμενη ταινία είπε: «Είναι τρομερό πως έχουν καταφέρει να «ενορχηστρώσουν» άψογα τόσους πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες, δίνοντας τους ξεχωριστές λήψεις και στιγμές. Αυτή ακριβώς η λεπτομέρεια κάνει τη ταινία τόσο φρέσκια και μοναδική».

Όσον αφορά τη πολυαναμενόμενη συνέχεια ο γοητευτικός ηθοποιός δήλωσε: « Για τη συνέχεια, μάλλον είμαι πιο ενθουσιασμένος. Μόνο και μόνο για να την δουν. Πραγματικά πιστεύω ότι και πάλι γίνεται ένα επόμενο βήμα. Κάθε βήμα που φαίνεται πως κάνουμε με αυτές τις ταινίες, φέρνει εξέλιξη, και συνεχίζει να ξαφνιάζει τους ανθρώπους που παρακολουθούν. Πάντα αγαπούσα το γεγονός πως παρά τον φόβο μήπως ξεμείνουμε από ιδέες, κάθε φορά έρχεται και κάτι μοναδικό γεμάτο δημιουργικότητα»».

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που συνοδεύει την έλευση των «Εκδικητών 4» είναι ποιοι από τους αγαπημένους μας ήρωες θα τα καταφέρουν, ποιοι θα ζήσουν αλλά και το αν κάποιοι θα «γυρίσουν» πίσω στη ζωή. Ο Chris Evans (Κάπτεν Αμέρικα) έχει ξεκαθαρίσει πάντως ότι μετά από αυτή την ταινία τελείωσε οριστικά με τη Marvel, πράγμα που μάλλον σηματοδοτεί και το τέλος της σειράς του Κάπτεν Αμέρικα. Για τον Hemsworth το μέλλον του στο σάμπαν της Marvel δείχνει αβέβαιο αφού και εκείνος έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και τους «Εκδικητές 4» χωρίς να ξέρει με ασφάλεια για το τι επιφυλάσσει το μέλλον του ως Thor.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο