9 Ιουν 2018

Πατέρας ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε μπαλέτο μαζί με την κόρη του για να την ηρεμήσει από το άγχος


Η «παράσταση» του πατέρα ενός αγχωμένου και «φρικαρισμένου» κοριτσιού, έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. ...
Ο Μαρκ Ντάνιελς κατάφερε να κλέψει την παράσταση, κατά τη διάρκεια επίδειξης μπαλέτου, στην οποία συμμετείχε η δίχρονη κορούλα του, όταν το τρομοκρατημένο κοριτσάκι σε εμφανή κατάσταση σοκ κι υστερίας, έβαλε τα κλάμματα πριν από την έναρξη του show.


Ο φανταστικός πατέρας, όταν αντιλήφθηκε ότι η κορούλα του είχε «παγώσει» εξαιτίας του άγχους από την παρουσία δεκάδων θεατών, κρατώντας αγκαλιά το μικρότερο παιδί του, πήρε από το χέρι την Μπέλλα κι άρχισαν να χορεύουν μαζί, λαμβάνοντας την αποθέωση και τα εγκωμιαστικά σχόλια όσων βρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης Χάμιλτον στην Μπερμούδα της Καραϊβικής.
Ο Ντάνιελς, ο οποίος είναι επαγγελματίας μπάρμαν, δεν δίστασε δευτερόλεπτο για να βρεθεί κοντά στην «φρικαρισμένη» κόρη του, η οποία θα χόρευε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό και με τις κινήσεις του απέδειξε ότι μπορεί το ταλέντο κι η προπόνηση να του λείπουν αρκετά, όμως η αγάπη κι η στοργή προς τα παιδιά του, έφταναν και περίσσευαν.
<iframe width="350" height="250" src="https://www.youtube.com/embed/GEOUUw0tnO0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο