2 Ιουν 2018

Λίντσεϊ Λόχαν: Το Ισλάμ είναι ήρεμο, προσωπικό μονοπάτι


Στα πρωτοσέλιδα περιοδικών επέστρεψε η Λίντσεϊ Λόχαν μετά την αλλαγή ζωής που έκανε και την ...
προσέγγισή της με τη Μέση Ανατολή.




Η 31χρονη ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου του περιοδικού Emirates Woman κρατώντας μια φωτογραφική μηχανή.

Στη συνέντευξή της η Λόχαν, που πλέον ζει στο Ντουμπάι, περιγράφει την αναγέννησή της και το πώς κατάφερε να βρει την ηρεμία στη Μέση Ανατολή.

«Νοιώθω πλέον πολύ άβολα όταν με θυμούνται ως κορίτσι των πάρτι. Οι άνθρωποι έχουν κολλήσει στο παρελθόν και τις ιστορίες που είχα στο Λος Άντζελες και εγώ το μισώ αυτό. Ήταν όλα ψέματα» λέει η ηθοποιός.

Εξηγεί, μάλιστα, ότι γι' αυτό άνοιξε νυχτερινό μαγαζί στην Ελλάδα. «Τι ήταν αυτό για το οποίο με είχαν παρεξηγήσει περισσότερο; Πιθανότατα ότι πήγαινα συνέχεια σε κλαμπ, οπότε σκέφτηκα "ας ανοίξω το δικό μου". Και τώρα δεν πηγαίνω ποτέ σε κλαμπ».

«Η μετακόμισή μου στο Ντουμπάι ήταν μια φρέσκια αρχή. Εδώ ακούς περισότερο για τρέχοντα πραγματικά γεγονότα και όχι κουτσομπολιά για διάσημους. Αυτός ήταν ο στόχος της μετακόμισής μου - δεν πρέπει συνέχεια να με βλέπουν έξω ή να συζητώ τι κάνω» προσθέτει η Λόχαν.

Όσον αφορά, τέλος, το Ισλάμ η ίδια το περιγράφει ως ένα «ήρεμο, προσωπικό» μονοπάτι το οποίο, όπως λέει, ακόμα εξερευνεί αν και παραδέχεται ότι είναι ανοιχτή σε όλες τις θρησκείες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο