12 Ιουν 2018

Φουρτούνες για τον Ρουβά με τη δέσμευση των λογαριασμών του - Τι απαντά ο ίδιος


Μια διαταγή πληρωμής που διεκδίκησε μέσω της δικηγορικής εταιρείας Νίκος Αγαπηνός και εντέλει κέρδισε ο ...
πρώην μάνατζερ του Σάκη Ρουβά και συνεργάτης πολλών γνωστών εταιρειών και διασημοτήτων, 
Κωνσταντίνος Καφίρης, αποδεικνύει ότι το επαγγελματικό διαζύγιο μεταξύ των δύο συνεργατών που προέκυψε πριν από αρκετούς μήνες προκαλώντας μια ολόκληρη παραφιλολογία για το τι ακριβώς έγινε, μόνο βελούδινο δεν ήταν. 

Στην εντολή πληρωμής η οποία εκδόθηκε στις 11 Ιουνίου γίνεται λόγος για ιδιωτικό συμφωνητικό που αθετήθηκε, απο το οποίο προκύπτουν χρέη της εταιρείας του ποπ σταρ Σάκη Ρουβά προς την εταιρεία του μάνατζερ του Κωνσταντίνου Καφίρη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η απόφαση πληρωμής «Η αμοιβή για τις υπηρεσίες, τον σχεδιασμό και υλοποίηση προγράμματος δημοσίων σχέσεων και άλλων προωθητικών ενεργειών που θα παρέχει η Progressive για τις μουσικές εμφανίσεις ή και συναυλίες , συμμετοχές και παρουσιάσεις τηλεοπτικών παραγωγών-προγραμμάτων στην Αθήνα και σε διάφορες πόλεις της Ελληνικής Επικράτειας και του εξωτερικού συμφωνείται σε ποσοστό 10 % επί της αμοιβής του καλλιτέχνη από τις εν λόγω εμφανίσεις (μη συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ). Στα πλαίσια της ανωτέρω σύμβασης και εντεύθεν παροχής υπηρεσιών από πλευράς αιτούσας εταιρείας , επιτεύχθηκε από την τελευταία η συμμετοχή του καλλιτέχνη Αναστάσιου Ρουβά στο τηλεοπτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα «The Voice Greece 2». Τα γυρίσματα του εν λόγω ψυχαγωγικού προγράμματος ανήλθαν σε 20… και συνεπώς η αμοιβή της αιτούσας ανήλθε στο ποσό των 22.500 ευρώ πλέον ΦΠΑ».

Στην εντολή πληρωμής γίνεται λόγος για τιμολόγιο συνολικού ύψους 27.900 (συμπεριλαμβανομένου δηλαδή και του ΦΠΑ) που εκδόθηκε και η εταιρεία του Σάκη Ρουβά αρνήθηκε για την πληρωμή του. Αναφέρεται δε ότι ο Σάκης Ρουβάς όχι μόνο υποχρεώνεται να καταβάλλει το ποσό αλλά με τον νόμιμο τόκο από την επόμενη επιδόσεως της παρούσας εντολής μέχρι την ολοσχερή εξόφληση καθώς και να επιβαρυνθεί με την δικαστική δαπάνη. 


Οι αγωγές γράφουν τη συνέχεια

Η διαταγή πληρωμής αποδεικνύει ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο πρώην συνεργατών μόνο καλές δεν είναι. Γίνεται λόγος για αθέτηση γραπτών συμφωνιών και οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν μεταξύ τους. 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες η δικηγορική εταιρεία Ν. Αγαπηνός «η Εταιρία μας έχει αναλάβει την διεκδίκηση των απαιτήσεων «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» Δημόσιες Σχέσεις – Διαφημίσεις κατά του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του. Ήδη κατόπιν αιτήσεως της «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» εξεδόθη σε βάρος της Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ διαταγή πληρωμής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζικών ιδρυμάτων και ακολούθως δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εν λόγω εταιρίας. Ταυτόχρονα κατατέθηκαν και δύο αγωγές σε βάρος του Σάκη Ρουβά και εταιριών συμφερόντων του δια των οποίων η Εταιρία «PROGRESSIVEPR M.EΠΕ» διεκδικεί χρηματικές αξιώσεις της σε βάρος τους για υπηρεσίες που παρείχε στη μεταξύ τους συνεργασία. Σημειωτέον ότι μεταξύ των εταιριών συγκαταλέγεται και η εταιρία SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας». 


Η απάντηση του ποπ σταρ 

Από την Αυστραλία στην οποία βρίσκεται για περιοδεία και επιστρέφει σήμερα, ο Σάκης Ρουβάς αναφέρει για το θέμα: 

«Αναφορικά με το δελτίο τύπου και τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία κυκλοφόρησαν με θέμα τη δικαστική διένεξη με τη μέχρι πρότινος συνεργάτιδά μου εταιρεία Progressive PR, δηλώνω ότι, μέχρι στιγμής, ουδεμία επίδοση δικογράφων έχει πραγματοποιηθεί, προκειμένου να λάβω γνώση των επικαλούμενων απαιτήσεων και των σχετικών νομικών ενεργειών.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα συνεργασίες μου, έτσι και στη συγκεκριμένη, έχω υπάρξει απόλυτα συνεπής και έχω τηρήσει πλήρως τις υποχρεώσεις μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ως μόνη αρμόδια πια θα επιληφθεί για την εν λόγω υπόθεση αλλά και για την προστασία της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων μου. Επιφυλάσσομαι, δε, για κάθε υλική ή ηθική ζημία υποστώ»

Αθήνα, 12.6.2018

Σάκης Ρουβάς»


Η δέσμευση πάντως των τραπεζικών λογαριασμών των εταιριών του Σάκη Ρουβά και οι αγωγές που έχουν ήδη κατατεθεί από τον επικοινωνιολόγο- μάνατζερ και άνθρωπο που ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και την διαφήμιση Κωνσταντίνο Καφίρη εις βάρος του πρώην συνεργάτη του αλλά και η γεμάτη νόημα απάντηση του Σάκη Ρουβά αποδεικνύουν ότι ο δικαστικός «πόλεμος» μεταξύ των δύο, μόλις ξεκίνησε…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο