19 Ιουν 2018

5χρονος έριξε κάτω γλυπτό και τώρα οι γονείς του πρέπει να πληρώσουν 132.000 δολάρια - Δεν φαντάζονταν πόσο θα κοστίσει η... λυπητερή


Όλοι οι γονείς γνωρίζουν αρκούν ελάχιστα δευτερόλεπτα σε ένα μικρό παιδί για να κανει την πιο απίθανη ζημιά. ...
Κι αν όλοι μας κάποτε ρίξαμε και σπάσαμε ένα βάζο ή μια κορνίζα, η οικογένεια των Goodman έχει μια πολύ διαφορετική ιστορία να αφηγηθεί. 
Ο κύριος και η κυρία Goodman βρίσκονταν μαζί με τον 5χρονο γιο τους στο Tomahawk Ridge Community Center της πόλης Overland Park του Κάνσας, όπου που θα γινόταν μία γαμήλια δεξίωση. Κι ενώ η μαμά συζητούσε στον καναπέ ένα γλυπτό τράβηξε το ενδιαφέρον του γιού της που μέσα σε δευτερόλεπτα κατάφερε να το... γκρεμίσει και να του προκαλέσει μεγάλη ζημιά.


Στο video που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται η μητέρα του να σηκώνεται άνετη από τον καναπέ, αφού λογικά δεν κατάλαβε πόσο μεγάλη ήταν η ζημιά. Όμως λίγες μέρες αργότερα η οικογένεια έλαβε ειδοποίηση από την ασφαλιστική εταιρία πως οφείλει 132.000 δολάρια καθώς μετά τη ζημιά αδυνατεί να επισκευαστεί. Το γεγονός πιστοποίησε και ο γλύπτης Bill Lyons, ο οποίος χρειάστηκε δύο χρόνια να φτιάξει το άγαλμα με τίτλο “Aphrodite di Kansas City”.


Οι γονείς φέρουν ευθύνη σύμφωνα με την ασφαλιστική καθώς επέδειξαν αμέλεια κατά την επίβλεψη του γιού τους στο χώρο. «Ήταν ξεκάθαρα ατύχημα. Δεν θέλω να υποτιμήσω το έργο, ωστόσο δεν έχω λεφτά για να πληρώσω τη ζημιά» δήλωσε η μητέρα που προσπαθεί να γλιτώσει από το υπέρογκο ποσό. Συμπληρώνει μάλιστα λέγοντας πως κανείς δεν θεωρεί λογικό να υπάρχει ένα αντικείμενο τόσο μεγάλης αξίας σε χώρο όπου φιλοξενούνται εκδληλώσεις που αφορούν οικογένειες με παιδιά.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο