21 Ιουν 2018

Δήλωση - σοκ διάσημου ηθοποιού: «Να κλείσουμε τον 12χρονο γιο του Τραμπ σε ένα κελί με παιδόφιλoυς»


Σάλο προκάλεσε η οργισμένη ανάρτηση διάσημου ηθοποιού ο οποίος σε tweet του ζητούσε κάποιον να ...
«αρπάξει τον 12χρονο γιο του Αμερικανού προέδρου και να τον κλείσει σε ένα κελί με παιδόφιλoυς.»
Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media με τους χρήστες του διαδικτύου να τονίζουν ότι δε δικαιολογείται με κανέναν τρόπο τέτοιου είδους συμπεριφορά.

O λόγος για τον αδερφό της Τζέιν Φόντα και γιο του θρύλου του Χόλιγουντ, Χένρι Φόντα, Πίτερ Φόντα ο οποίος συνειδητοποίησε νωρίς το λάθος του και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη.

«Έκανα μια άκρως ανάρμοστη και χυδαία ανάρτηση για τον πρόεδρο και την οικογένειά του, επηρεασμένος από τις φρικτές εικόνες που είδα στην τηλεόραση. Όπως πολλοί Αμερικανοί, ταράχτηκα πολύ βλέποντας παιδιά να απομακρύνονται βίαια από τις οικογένειές τους στα σύνορα, αλλά το παράκανα. Ήταν λάθος μου και το μετάνιωσα σχεδόν αμέσως. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια Τραμπ για τα λόγια μου και τον πόνο που μπορεί να τους προκάλεσα», ανέφερε σε κατοπινή του δήλωση ο Φόντα ο οποίος είχε γίνει έξαλλος εξαιτίας της πρακτικής διαχωρισμού των παιδιών των παράνομων μεταναστών από τους γονείς τους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Στην επίμαχη ανάρτησή του ο Πίτερ Φόντα έγραφε: «Πρέπει να αρπάξουμε τον Μπάρον Τραμπ από την αγκαλιά της μάνας του και να τον βάλουμε σε ένα κελί με παιδόφιλους. Τότε θα δούμε αν η μητέρα του θα υψώσει το παράστημά της στον τεράστιο μαλ@κα που πήγε και παντρεύτηκε».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο