5 Μαΐ 2018

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν επέστρεψα στους Δέκα Μικρούς Μήτσους - «Δεν μπορεί να έχει την ίδια δυναμική με τότε»


Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι επέστρεψαν στην τηλεόραση, όμως μια απουσία συζητήθηκε αρκετά. ...Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν βρέθηκε στο πλευρό του Τζίμη, του χαρακτήρα που έκανε διάσημη την ατάκα «παμε πλατεία». Σε μια συνέντευξή που παραχώρησε στο People και τη Σόνια Καζόνι ο Χριστόφορος εδωσε απαντήσεις για τη σχέση του με τον Λάκη Λαζόπουλο και την επιστροφή του στη σειρά. Ας δουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Εδώ και λίγο καιρό επέστρεψε μέσα από τον ΑΝΤ1 ο Λάκης Λαζόπουλος με τους 10 μικρούς Μήτσους, μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ –όπως και ο ρόλος σου, μέσα από αυτή. Είδες κάποιο επεισόδιο;

Τώρα που μιλάμε έχω δει μόνο το πρώτο. Όταν βγουν και τα άλλα θα τα δω στο διαδίκτυο από Αμερική.


Νιώθεις πως έχει την ίδια δυναμική που είχε παλιότερα;

Το παλιότερα που λες είναι πριν 27 χρόνια όταν ξεκίνησαν οι Μήτσοι το 1992. Άρα εκ των πραγμάτων τίποτα δεν μπορεί να έχει την ίδια δυναμική με τότε. Όμως θεωρώ πως μια καλή πένα πάντα έχει την δύναμη αν θέλει να δώσει κάτι νέο και δυνατό.


Σου έγινε κάποια πρόταση για γκεστ στους νέους Μήτσους;

Με τον Λάκη συμφωνήσαμε ότι θα ήταν άτοπο να υποδυθώ έναν ρόλο που ηλικιακά πλέον είμαι πάρα πολύ μακριά από αυτόν. Μη ξεχνάς εγώ όταν ξεκίνησα στους Μήτσους το ’92 ήμουν 17χρονων και σήμερα είμαι 43. Ε, όση καλή διάθεση και να έχεις, πρακτικά δεν γίνεται.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος είχε δηλώσει σχετικά: «Με το Χριστόφορο μιλάμε συνέχεια και είπαμε πώς θα μπορούσε να μπει. Αλλά θεωρώ επειδή όταν ο Χριστόφορος μπήκε ήταν περισσότερο ο εαυτός του παρά ένας ρόλος, θα είναι πιο δύσκολο να μπει ένας που έχει παίξει την ηλικία του σήμερα. Το’χω αφήσει στον αέρα και έτσι το έχουμε συνεννοηθεί. Ας το αφήσουμε στον αέρα, αν είναι να έρθει θα έρθει … αν δεν συντρέχει ο λόγος δεν θα έρθει».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο