2 Μαΐ 2018

Κέρδισε 1 εκατ. στον «Εκατομμυριούχο» και έφυγε με… άδειες τσέπες - Ένα ξεφτέρι στις γενικές γνώσεις σε μια εντελώς ακατάλληλη στιγμή


Φανταστείτε να απαντάς σωστά σε όλες τις ερωτήσεις του γνωστού τηλεπαιχνιδιού και να μην παίρνεις φράγκο. ...
Και να μην πρόκειται για απάτη.




Αυτό συνέβη στον παίκτη Alan Russell της βρετανικής εκδοχής του «Εκατομμυριούχου», ο οποίος άφησε τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού ITV με το στόμα ανοιχτό όταν απάντησε και στις 15 ερωτήσεις! Όντας μόλις ο έκτος στη μακρά ιστορία του «Εκατομμυριούχου» της Αγγλίας.

Μόνο που το έκανε σε δοκιμαστική προβολή του τηλεπαιχνιδιού, στο πλαίσιο της πρόβας του νέου παρουσιαστή, του γνωστού από το «Top Gear» Τζέρεμι Κλάρκσον. Κι έτσι δεν πήρε παρά 100 ευρώ για την εμφάνισή του.


Το τηλεπαιχνίδι ξεκινά και πάλι στην Αγγλία με νέο παρουσιαστή, κι έτσι έπρεπε να γίνουν πρόβες για τον Κλάρκσον. Και ο Alan λειτούργησε ως παίκτης στην πρόβα, αποσπώντας απλώς την αμοιβή για τη συμμετοχή του. Και σύμφωνα μάλιστα με πηγή που μίλησε στην εφημερίδα «The Sun», ο παίκτης παρέμεινε κατενθουσιασμένος που κάθισε στην καρέκλα του «Εκατομμυριούχου», παρά τις 999.900 ευρώ που δεν πήρε στο χέρι.

«Ο Alan είναι άσος στα κουίζ και όλοι του λένε πως πρέπει να κάνει αίτηση», είπε η ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα, «η σύντροφός του δουλεύει στον ‘‘Εκατομμυριούχο’’, κι έτσι όταν του είπε πως ψάχνουν άτομα για να βοηθήσουν τον Κλάρκσον στις πρόβες του, άρπαξε πρόθυμα την ευκαιρία. Είναι πραγματικά κρίμα που έφυγε με 100 ευρώ και όχι με το πλήρες έπαθλο».

«Ίσως πρέπει να κάνω κανονική αίτηση και να δω ως πού θα φτάσω», δήλωσε εκείνος σχετικά ατάραχα...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο