19 Απρ 2018

Γνωστή ηθοποιός σοκάρει με την εικόνα της: «Δεν είναι ανορεξία... πρόκειται για θυρεοειδή»


Μερικές ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι υποφέρει από κάποιο είδος υπερθυρεοειδισμού, η ...
γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε αργά το βράδυ γυμνή της φωτογραφία στο Instagram.




Ο λόγος που το έκανε; Απλός! Για να βουλώσει τα στόματα όλων εκείνων που την κριτίκαραν για το βάρος της. «Δεν πρόκειται για ανορεξία. Έχω πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου!», έγραψε η μητέρα δύο παιδιών κάτω από τη φωτογραφία της και συνέχισε, «Δεν ξέρω τι σκέφτεστε για εμένα... ότι έχω αδυνατίσει αρκετά αλλά δεν περίμενα ότι κάτι θα πήγαινε στραβά με την υγεία μου!».


Η Jenny Mollen που τον Οκτώβριο έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της Lazlo, είπε την περασμένη Παρασκευή ότι ανακάλυψε μία διόγκωση στον λαιμό της που την έκανε να επισκεφτεί γιατρό να πάρει μια γνώμη.

Στη φωτογραφία που μπορείτε να δείτε ολόκληρη παρακάτω η Mollen, ποζάρει γυμνή και έχει τυλίξει τα χέρια της γύρω από το στήθος της ώστε να δείξει πόσο έχει αδυνατίσει.


Όπως αποκάλυψε έχει κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένει να βγουν οι αιματολογικές της εξετάσεις. Η ίδια αγωνιά, καθώς τα αποτελέσματα δεν θα βγουν όπως την ενημέρωσε ο γιατρός της πριν το Σάββατο. «Ο γιατρός μου πιστεύει ότι έχω τη νόσο Graves», ανέφερε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο