3 Μαρ 2018

Σάρωσε τα Χρυσά Βατόμουρα το «Emoji, Η Ταινία» Στα Χρυσά Βατόμουρα βραβεύονται οι χειρότερες ταινίες της χρονιάς


Μία ημέρα πριν την απονομή των Όσκαρ, η ταινία κινουμένων σχεδίων "Emoji, Η Ταινία", ....
στο οποίο τα emoticon αποκτούν δική τους ζωή, σάρωσε τα Χρυσά Βατόμουρα. 




Γνωστά στους περισσότερους ως "αντι-Όσκαρ" τα Χρυσά Βατόμουρα απονέμονται στις χειρότερες ταινίες της χρονιάς.

Το φιλμ "Emoji, Η Ταινία" αφηγείται τις περιπέτειες μιας χαμογελαστής φατσούλας, εκνευρισμένης με το μοναδικό χαρακτηριστικό που ενσαρκώνει. Στον δρόμο προς τα Χρυσά Βατόμουρα είχε "δυνατούς" ανταγωνιστές αλλά κατάφερε να νικήσει με άνεση το "Baywatch" και το ερωτικό θρίλερ "Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις Του Γκρι".

Το φιλμ "Emoji, Η Ταινία", αφού κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία, μεταξύ των οποίων εκείνο του χειρότερου σκηνοθέτη, για τον Tony Leondis και του χειρότερου σεναρίου.

Μεταξύ εκείνων που βραβεύτηκαν αλλά δεν εμφανίστηκαν για να παραλάβουν το κιτς βραβείο (ένα πλαστικό βατόμουρο, βαμμένο χρυσό και τοποθετημένο στην κορυφή μιας μπομπίνας φιλμ) περιλαμβάνονται ακόμη ο Tom Cruise, "χειρότερος ηθοποιός" για την ταινία "Μούμια" και ο Mel Gibson, για τον "χειρότερο β΄ ανδρικό ρόλο" για την ερμηνεία του στην ταινία "Ξαναγύρισε ο μπαμπάς".

Το βίντεο με το οποίο ανακοινώθηκαν οι νικητές έδωσε στους διοργανωτές μια ευκαιρία να καταγγείλουν, με τον δικό τους τρόπο, τον παραγωγό Harvey Weinstein και περίπου άλλους 20 ισχυρούς άνδρες της βιομηχανίας του θεάματος που έχουν κατηγορηθεί για βιασμούς ή σeξουαλική παρενόχληση.

Υπό τους ήχους υποβλητικής μουσικής, εμφανίστηκε στην οθόνη η φωτογραφία του Harvey Weinstein, χωρίς το όνομά του, μόνο με τη φράση "Εις μνήμην...". Ακολουθούν φωτογραφίες του ηθοποιού Bill Cosby, του Woody Allen, ακόμη και του Αμερικανού προέδρου και πρώην παρουσιαστή τηλεριάλιτι Donald Trump. "Λυπούμαστε πολύ, αλλά δεν θα μας λείψετε, ούτε εκείνοι που έχουν το δικό σας χάρισμα", κλείνει το "αφιέρωμα".

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο